Відмовлено Льоха Золото | Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Льоха Золото

✵ ✵ ✵Царь✵ ✵ ✵
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
336
Реакції
1,270
Бали
5
Ім'я Прізвище: Льоха Золото
Стать: Чоловічий
Національність: Україна
Вік: 22
Дата та місце народження:12.07.2000 У місті Дніпро
Сім'я: Ні
Місце поточного проживання: Дніпро
Опис зовнішності: Колір волосся білий,очі зелені,ріст 180, худорлявої статури
Особливості характеру: Добрий та запальний
Дитинство: Народився я в місті Дніпро в місцевій лікарні. Я народився 12.07.2000 році.
І з-за боргів мамі довелося продати трьох кімнатну квартиру в середині міста. І мама знайшла нам дешеву однокімнатну квартиру в кінці Дніпра. Мені виповнилося 5 років, мама купила машину і це був ваз 2110 чорного кольору. Ми були дуже раді покупці. Через рік у мене починається школа. І ось залишилося останнє літо перед школою.
Юність і доросла життя: І ось я в першому класі, спочатку мені все подобалося, вчився добре, завжди радував маму своїми оцінками. І ось я вже в 9 класі (на той момент мені було вже 16 років), потім пішов до коледжу, відучився там 3 роки і здав на права на категорію А (мотоцикли). І ось я вже закінчив коледж мені виповнилося 18 років. Вісімнадцяти років я скасував добре. Через місяць після мого дня народження мама померла від раку. Спочатку мені було сумно я не виходив на вулицю, але через 2 місяці я змінився з цим. , зарплата мене завжди радувала, до 21 року я працював у таксі потім пішов працювати на інкасацію
І

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Просто опис життя персонажа, немає характеру, який дуже важливий в біографії, немає страхів та цілей, які теж дуже важливі для опису вашого персонажу.
Відхилено, сподіваюсь на позитивні зміни у іншій біографії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі