Відмовлено Любомирчик Карпук/Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валентин Потапчук

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
Мій нікнейм:Валентин Потапчук
Нікнейм порушника:Любомирчик Карпук
Домовилися з людиною на обмін автівками з моєю доплатою(моє авто тюнінгована BMW M5 його Ferrari 812 Superfast в сток комплектації якщо це важливо), я купив в нього річ за 1 800 000 мілйон для того щоб передати гроші(він сказав шо забув пін код від картки) і продав авто за ту саму сумму після чого він мусив продати свою автівку за 3 000 000 мільйонів після отриммання мого майна вийшов з гри (я також запропонував йому бонус у розмірі 1 000 000 міліона якщо не обманить дуже хотів щоб він зробив правильно але нажаль він обманув) сподіваюсь цей спосіб передавання грошей ніяк не вплине на його покарання він мусить бути покараний і по можливості відшкодування для мене
Всі докази на відео:
0:09 - я передав гроші
3:17 - я продав авто
6:58 - він виходить з гри
всі докази гарно видно якщо передивитися повністю і якщо можете то подивітся всього 7 хвилин
(також попросив би зробити щось з автівкою Ферарі 812 Суперфаст її максимальна ціна 3 000 000 міліони всі її продають за дорожче таким ненадійним способом і я не перший хто попався на такий обман)
Буду дуже вдячний за розуміння!
Дата порушення:06.06.2024

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,536
Реакції
1,361
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Скарга написана від третього лиця.

Відмовлено!

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,536
Реакції
1,361
Бали
253
Вітаю!
Перерозглянувши скаргу, виношу вердикт:
На жаль, на відео немає домовленості між вами про купівлю/передачу машини.
Якщо у вас є відео, де укладено домовленість про цей обмін, подайте скаргу ще раз.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі