Відмовлено Людина дала потримати гараж бо їхала на море

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
12
Реакції
14
Бали
8
Мій нікнейм Максим систалюк
Мене забанили за продаж віртуальної валюти я не прошу щоб мене розбанили мені це зовсім не потрібно так як я не планую повернутися в проект але хочу вибачитись що поступив неправильно і прошу щоб ви мене зрозуміли.
Я перед продажем віртуальної валюти брав гараж гравця Андрія вовка в оренду.
Прошу щоб ви йому віддали гараж або ж списали з мого ігрового акаунта всі гроші а саме 990 мільйонів на його аккаунт або ж скільки можливо списати буде стільки і надішліть йому з мого акаунта грошей будь ласка.
Я хочу лише одного щоб ця людина грала далі в проект і жила собі спокійно і грала без проблем.
Цій людині було важко добитися цього гаража і мені соромно за те що я зробив що взяв в оренду гараж перед баном.
Я не думав що так вийде все погано і прошу лише про одне щоб ви компенсували йому гараж або ж кошти які є в мене на акаунті.
Я був дуже вдячний всім га зга
Олегу галицькому. Дуже щиро вибачаюся за те що так поступив і наробив проблем Андрію вовку вибачте мене будь ласка за це і компенсуйте йому гараж будь ласка так як в мене є кошти на акаунті тому я хотів би щоб ви компенсували з мого акаунта йому кошти а саме від 700 мільйонів до 990 мільйонів.

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,625
Реакції
859
Бали
253
Вітаю.
Дякуємо за ваше звернення та за те, що ви визнали свою помилку.
Щодо вашого прохання про передачу коштів або компенсацію вартості гаража - адміністрація не здійснює подібні передачі коштів між ігровими акаунтами в таких ситуаціях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі