Відмовлено Люсьєн Грівз / ДЛЯ ГА або Спец.Адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сандра Хоффман

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
362
Реакції
144
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Люсьєн Грівз
  2. Особистий нікнейм: Дарси Акимова 19648
  3. Суть скарги: на мене поступила скарга за РК від воюючого клану VAYB. Хочу оскаржити покарання, а саме не моє особисте покарання, а покарання клану догана. Хочу помітити, що РК було не навмисне, клан Сarry та VAYB провокували та вбивали моїх сокланів біля картелю, у одного учасника нашого клану був фрапс і це вдалося зафіксувати, СКАРГА. І це було неодноразово. Я свою провину визнаю, але прошу прийняти до уваги той факт, що на форумі в правилах неофіційних організацій, не вказано, що за РК від модератора клан отримує саме догану. Також мені відомо, що дуже часто адміністрація дивиться на історію покарань від людини і тоді вже вирішує, яке саме покарання надати. Від мене за останні 4 місяці не було ніяких порушень, що означає те , що я не порушую правила серверу і від мене немає постійних порушень(граю кожен день) . Тому, прошу покарання клану у вигляді догани змінити хоча б на попередження.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1713542613420.png
    1713541824441.png
  5. Дата походження: 19.04.24

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
При видачі покарання, враховуються багато факторів, такі як грубість порушення, та навмисні цілеспрямовані порушення, також за рішенням ГС неоф було прийнято таке рішення.
Покарання видано вірно.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі