Зачинено Люсьєн Грівз | Злив своїх колег.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68
  1. Нікнейм лідера/заступника: Люсьєн Грівз
  2. Особистий нікнейм: Доні Хліманцов
  3. Суть скарги:
    На мою думку, Лідер СБУ м. Київ хоче мене злити з посади Полковника Збройних Сил України.
    Всі докази на обличчя.

1 - Одразу після мого вдалого призначення на Полковника він почав активне слідкування за Кримінальною справою.
    1.1 - В цей день як мене поставили одразу був запрошений орден на мій арешт.
    1.2 - Після зміни мого нікнейму він вирішив не зупинятись та одразу запросив орден на мій арешт під новим ніком без підстави на це.
    1.3 - Покривання порушення від свого співробітника в Кримінальці, а саме покриває його помилки в веденні кримінальною справи.
    1.4 - Неуважне ставлення до Кримінальної справи, тому що в першому запросі на орден була допущенна помилка на рахунок моєго Ніку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Силка на Кримінальну справу: тик
  5. Дата походження: з 22.03.2024 по теперішній час.

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
Висловлю свою думку щодо цієї ситуації, а саме прокоментую ваші "докази на обличчя":

1. "Одразу після мого вдалого призначення на Полковника він почав активне слідкування за Кримінальною справою."
- Як лідер я слідкую за всіма кримінальними справами які відкривають мої співробітники, при цьому вбили ви не мене, справою займався не я тому де тут "злив" я не розумію, до кримінальної справи на вас я маю максимально нейтральне відношення і це я сьогодні пояснив вам в дискорді в присутності вашого лідера.

1.1 "В цей день як мене поставили одразу був запрошений орден на мій арешт."
- Ордер на ваш арешт у будь-якому випадку мав бути запитаний, знову не розумію де тут факт зливу від мене.

1.2 - Після зміни мого нікнейму він вирішив не зупинятись та одразу запросив орден на мій арешт під новим ніком без підстави на це.
- Правильно, ви змінили нікнейм - клопотання на арешт було подано знову щоб уникнути непорозумінь.

1.3 - Покривання порушення від свого співробітника в Кримінальці, а саме покриває його помилки в веденні кримінальною справи.
- На мою думку кожен має право на помилку, ви наприклад зробили собі NonRP прізвище Клиптоманов, якого в реальному житті не існує через що було легко заплутатись як правильно його написати, Клиптоманов, Кліптоманов, Клептоманов і т.д. Свою помилку в написанні вашого прізвища та помилку свого співробітника визнаю, також вам особисто в дискорді я казав що цю помилку ви можете винести на обговорення в суді або звернутись до ГС/ЗГС Держ.

1.4 - Неуважне ставлення до Кримінальної справи, тому що в першому запросі на орден була допущенна помилка на рахунок моєго Ніку.
- Відповів вище, дивно що ви наводите це як доказ вашого зливу.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Вітаю, зливу від лідера сбу Києва не побачив. З приводу ніку - напишіть як правильно його писати та його змінять вам в кримінальній справі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі