Відмовлено Люсьєн Грівз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дід Бархатний

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Вер 2023
Дописи
46
Реакції
47
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Люсьєн Грівз
  2. Особистий нікнейм: Дід Бархатний
  3. Суть скарги: Даний Адміністратор видав догану за "NONRPD-NONRP викрадення" начепто від модератора, по скарзі даного гравця тиць. Де на відео докази чудово видно що в кайданки взяв не модератор "Я" , а соклановець Ветал Бархатний. При тому шо я був просто водієм. При цьому мені ще й даний Адміністратор видав покарання більше " /jail 105" ніж Ветал Бархатний, який взяв даного гравця в кайданки. Далі Адміністратор видає "Догану" за "порушення правил викрадення, NonRP та NonRP Drive від модератора", хочу повідомити що в загальних правилах Правила неофіційних організацій невказано такого пункта як "NONRPD-NONRP викрадення" від модератора = Догана. Ще хочу додати що в даній скарзі відео неповне, і де було відігравання РП немає. Видно лиш їзду по полю. На таймкоді "0:30, 2:19, 3:14" Чудово видно хто брав у кайданки даного гравця. Чому видали таке покарання під видом порушення модератора, коли нагадаю такого порушенн в правилах немає.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...я-non-rp-drive-Провокації.158146/#post-684033
  5. Дата походження: 17.04.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
На відео чітко видно, що ви являєтесь співучасником викрадення,
покарання видано вірно. Будучи модератором клану, ігнорувати доволі серйозні правила серверу.

Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі