Дід Бархатний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 16 Вер 2023
- Дописи
- 46
- Реакції
- 47
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Люсьєн Грівз
- Особистий нікнейм: Дід Бархатний
- Суть скарги: Даний Адміністратор видав догану за "NONRPD-NONRP викрадення" начепто від модератора, по скарзі даного гравця тиць. Де на відео докази чудово видно що в кайданки взяв не модератор "Я" , а соклановець Ветал Бархатний. При тому шо я був просто водієм. При цьому мені ще й даний Адміністратор видав покарання більше " /jail 105" ніж Ветал Бархатний, який взяв даного гравця в кайданки. Далі Адміністратор видає "Догану" за "порушення правил викрадення, NonRP та NonRP Drive від модератора", хочу повідомити що в загальних правилах Правила неофіційних організацій невказано такого пункта як "NONRPD-NONRP викрадення" від модератора = Догана. Ще хочу додати що в даній скарзі відео неповне, і де було відігравання РП немає. Видно лиш їзду по полю. На таймкоді "0:30, 2:19, 3:14" Чудово видно хто брав у кайданки даного гравця. Чому видали таке покарання під видом порушення модератора, коли нагадаю такого порушенн в правилах немає.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...я-non-rp-drive-Провокації.158146/#post-684033
- Дата походження: 17.04.2024