Люцефер Морнінгстар
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 7 Лис 2023
- Дописи
- 105
- Реакції
- 67
- Бали
- 33
1. Ваш сервер: 01
2. Ваш нік та номер облікового запису: Люцифер Морнінгстар тиць
3. Суть проблеми (що було втрачено та орієнтовна сума втрати): Гравець 215742 підходе до мене на цр придлагає забрати в мене мій аксесуар Палаючі крила за 20 кк я визиваю адміністратора Максима Дулю він каже нам прописати умови в чат я прописую гравець погоджується і пише наступне давай кидай обмін я кидаю йому його він приймає і виходе з гри Прям при адміністрації не скинувшии гроші за даний аксесуар Палаючі крила якого ціна зараз на центральному ринку є 17 кк Було в трачено аксесуар Палаючі крила сума втрати 17 кк
Гравець попав піт глобальну амністію і міг вже продати мій аксесуар або передати його комусь або
продати за дуже низькою ціною прошу повернути саме аксесуар
4. Докази (Відео/Скріни з майном): тиць відео скріншот нишче
5. Точна дата і час, у який трапилось: 26,06,2025 23:12
6. Готові відповідати у разі обману? так
2. Ваш нік та номер облікового запису: Люцифер Морнінгстар тиць
3. Суть проблеми (що було втрачено та орієнтовна сума втрати): Гравець 215742 підходе до мене на цр придлагає забрати в мене мій аксесуар Палаючі крила за 20 кк я визиваю адміністратора Максима Дулю він каже нам прописати умови в чат я прописую гравець погоджується і пише наступне давай кидай обмін я кидаю йому його він приймає і виходе з гри Прям при адміністрації не скинувшии гроші за даний аксесуар Палаючі крила якого ціна зараз на центральному ринку є 17 кк Було в трачено аксесуар Палаючі крила сума втрати 17 кк
Гравець попав піт глобальну амністію і міг вже продати мій аксесуар або передати його комусь або
продати за дуже низькою ціною прошу повернути саме аксесуар
4. Докази (Відео/Скріни з майном): тиць відео скріншот нишче
5. Точна дата і час, у який трапилось: 26,06,2025 23:12
6. Готові відповідати у разі обману? так