Розглянуто Лєо Галанте // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Салоєд

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
42
Реакції
187
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Лєо Галанте
Особистий нікнейм: Салоєд Бібік [28854]
Суть скарги: Стояв біля МОЗ Дніпра спілкувався в діскорді, і тут підбігає Марк Мавезер починає мене бити, поки не залишає мені 25хп на що я відкрив по ньому вогонь. Адміністратор посадив його в деморган за Free Damage навіть не в Green Zone, через 20 секунд я таком потрапляю в деморган по причині DeathMatch в Green Zone, що є некомпетентністью зі сторони адміністрації адже ДМ - вбивство без причини тощо. Хоча я відповів на його спроби мене вбити стрільбою, я ж не буду просто стояти і ждати поки він мене вб'є щоб не отримати покарання що я вважаю це є вагомою причиною.
Коли я викликав його у репорт він все заперечував та намагався зробити мене винним, після діалоги з ним я попросив щоб він викликав адміністрацію повище щоб розібратись в ситуації та запропонував поспілкуватись в спілкуванні 06 сервера, на що він погодився та я його чекав.
Після 6 хв очікування я написав репорт де він на що він відповів
" Відповідь від Лєо Галанте[12798]: Вітаю.Не згодні з покаранням-пишіть скаргу на форум.Гарної гри." тобто замість того щоб розібратись та не дозволити не винному гравцю отримати покарання просто так, він відповів таким повідомленням з думкою що йому нічого за це не буде. Можу бути присутнім у войсі для роз'яснення. Під час напису скарги він також посадив людину по тій самій причині і з такою самою ситуацією, прошу розібратись в некомпетентності даного адміністратора, адже він не просто псує лице 06 сервера а й псує гру для простих гравців.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
*тик* - відеозапис
*тик*- скріншоти
Time: 00:00-02:05; 07:44-08:10

Дата походження: 01.03.2025 13:50

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
З адміністратором було проведено бесіду, також вам буде виплачено компенсацію.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі