Відмовлено Лєо Галанте ігнорування порушення Лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Лисий

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
43
Реакції
98
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Ілля Лисий
2. Нікнейм адміністратора: Лєо Галанте
3. Суть скарги: Я подав скаргу на Лідера НПУ а саме: Данила Івановича, за NonRP Держ. В нього було доволі багато порушень а саме:
Перетяг рп (Тим саме що стверджував що на рації з'явилася кнопочка яка автоматично викликає адвоката в потрібне гу. Без відігрування рп викликав адвоката)
Порушив статут а саме: [1.18] Карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення чи злочин, не маючи на це фактичних доказів. (Лідер сам казав що немає відеодоказів мого порушення.)
[1.30] Співробітнику забороняється при будь-яких обставинах бити громадян або співробітників державних структур кулаками або стріляти без поважної IC причини. (Вдарив тайзером Без ІС причини, навіть якщо я трохи відійшов не було ніяких вимог.)
Також Якщо брати ситуацію де я попереджував про фальшиві документи то це не перетяг РП тому що я не стверджував а попередив що може і трапитися в реальному житті.
Також він моментами не відігрував РП а саме в такі моменти як: Викликав адвоката, проводження поверхневого обшуку, діставання планшету.
Також даний адміністратор виносив вердикт опираючись на мій відеодоказ і казав що ймовірно у лідера Вимкнено відображення аксесуарів, та казав що в мене немає початку моїх ймовірних порушень, хоча повинен був подивитися відкат зі сторони лідера.
Тому попрошу перерозглянути скаргу на даного Лідера НПУ.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): клікабельно
5. Дата порушення: 26.02.2026

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Жодних порушень я не ігнорував-по кожному надав чітку відповідь виходячи з порушень
Порушення від Лідера НПУ присутні,і я на них вказав,проте не мають нічого спільного з NonRP Держ
Повторюсь ще раз - ваш відеодоказ неповний,ситуація починалась раніше,а зміна скіна чи наявність маски
не знімає відповідальності з Вашого персонажа

Очікуйте вердикту ГА/ЗГА

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,589
Реакції
2,371
Бали
253
Вітаю, з лідером було вже обговорено деякі моменти під час затримання, але з вердиктом скарги від ГС Держ згодна.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі