Відмовлено Лєо Галанте ( by moiseev) / Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Васильченко

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
161
Реакції
114
Бали
88
1. Нікнейм адміністратора: Лєо Галанте (by moiseev)
2. Особистий нікнейм: Олександр Васильченко
3. Суть скарги: на мене напала людина з МОЗ, вона почала тулити, я у відповідь відкрив вогонь, я його вбив, але мені дали покарання, хоча він перший почав і з моєї сторони це був акт самозахисту.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ситуація:
. Покарання: https://postimg.cc/LYknfh6L
5. Дата походження: 15.08.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Покарання видано вірно, так як будь-яка стрільба в зеленій зоні є забороненою, навіть у відповідь ( не беручи до уваги окремі винятки, розписані в пунктах правил, надам нижче ). Гравець отримав покарання за своє порушення, а Ви за своє. В таких випадках задля уникнення подальшої стрілянини та збереження ігрового майна дозволено зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо, тим паче в моменті за Вами слідкував адміністратор, який би зупинив ситуацію видачею покарання в моменті.

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі