Розглянуто Лідерів НПУ / Евакуація авто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
16
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: до лідерів усіх міст НПУ
  2. Особистий нікнейм: Анастасія Сальваті
  3. Суть скарги: з парковковок забирають авто без причин,ні за що,приїхавши до Центрального ринку я залишила своє авто на парковці,зайшла в інтерьєр подивитися біржу та зробити покупки,пройшло хвилин 10, поки я дивилася ціни та все інше,в цей момент моє авто,яке стояло на парковці та мене навіть поруч з ним не було,його забрав евакуатор,прийшло повідомлення ніби то за їзду по зустрічній смузі,за що не відомо воно просто стояло на парковці не рухалося,така ситуація трапляється не вперше,з парковки єпіцентру також забрали заспавнене авто до якого я добиралася пішки,на пів дороги повідомлення за їзду по зустрічці,в чому причина,як можуть забрати авто яке не рухається а просто стоїть???
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тицяй
  5. Дата походження: 18.01.24

Славік Мавдюк

Я сказав Віу-Віу! - НПУ К | 02 Server.
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
18
Бали
21
Вітаю, я являють заступником лідера НПУ К Полковник Славік Мавдюк, скажіть будьласка який саме т/з ваш евакуювали?
Держ.Номер - Марка та модель - приблизно коли.
Це нам дасть змогу показати фіксацію вашого порушення.

Останнє редагування:
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
16
Реакції
10
Бали
6
Вітаю, я являють заступником лідера НПУ К Полковник Славік Мавдюк, скажіть будьласка який саме т/з ваш евакуювали?

Держ.Номер - Марка та модель - приблизно коли.

Це нам дасть змогу показати фіксацію вашого порушення.
Це була Тесла модел Х з номерним знаком КІ 9963 СО це було оріентовно в 15:04 +- 10 хв.

Славік Мавдюк

Я сказав Віу-Віу! - НПУ К | 02 Server.
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
18
Бали
21
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
16
Реакції
10
Бали
6

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Переглянувши звіти про евакуацію, я не зміг знайти інформації щодо вашого автомобіля.
На жаль, на наданих вами фото недостатньо доказів, де помітно, яка саме служба здійснила евакуацію вашого авто.
Проте з лідерами НПУ буде проведена бесіда щодо уважності роботи служби евакуації, посиленого нагляду за працівниками та звітністю про евакуацію.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі