Сергій Антонюк
Активний
- Реєстрування
- 13 Лип 2022
- Дописи
- 67
- Реакції
- 49
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Сергій Антонюк
2. Нікнейм порушника:Ігор Алмазов
3. Суть скарги:Вітаю шановний ГС/ЗГС Держ , даний Лідер ЗСУ Ігор Алмазов почав збирати код -5 сказав кого не буду догана я йому повідомив в рацію що мене не буду бо я відбуваю покарання на острові на що лідер відповів «мене це не косається» це вже не адекватне ставлення від лідера після пару хвилин видає мені 1 догану за неявку я так зрозумів но я його попереджав що я відбуваю покарання проходить ще пару хвилин отримую другу догану не знаю за що та даний лідер мене понизив з Ст.Солдата до Солдата ну це не адекватно на мою думку таке робити, якщо я повідомив де я і що не маю ніякої змоги прибути на код-5.
Я ж не прогулював но даний лідер не знаю для чого весь цей цирк.
Я не знаю що курить лідер або що в нього в голові що він таке робить.
Прошу розглянути скаргу та зняти догана та повернути звання Ст.Солдата ЗСУ
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Клац
5. Дата порушення:30.06.2026
2. Нікнейм порушника:Ігор Алмазов
3. Суть скарги:Вітаю шановний ГС/ЗГС Держ , даний Лідер ЗСУ Ігор Алмазов почав збирати код -5 сказав кого не буду догана я йому повідомив в рацію що мене не буду бо я відбуваю покарання на острові на що лідер відповів «мене це не косається» це вже не адекватне ставлення від лідера після пару хвилин видає мені 1 догану за неявку я так зрозумів но я його попереджав що я відбуваю покарання проходить ще пару хвилин отримую другу догану не знаю за що та даний лідер мене понизив з Ст.Солдата до Солдата ну це не адекватно на мою думку таке робити, якщо я повідомив де я і що не маю ніякої змоги прибути на код-5.
Я ж не прогулював но даний лідер не знаю для чого весь цей цирк.
Я не знаю що курить лідер або що в нього в голові що він таке робить.
Прошу розглянути скаргу та зняти догана та повернути звання Ст.Солдата ЗСУ
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Клац
5. Дата порушення:30.06.2026
Останнє редагування: