Розглянуто Лідер МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
293
Реакції
882
Бали
153
Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
Нікнейм порушника: лоренц кванті
Суть скарги: Вітаю, недавно була подана скарга на заступника лідера МОЗ, за те що заступник використовував зброю, але лідер надав відповідь: «Також їй за це ніхто не видав би догану, так як це не заборонено, але, якщо його зловлять працівники НПУ/СБУ та знайдуть, тоді може бути аяяй.». Тобто по його логіці якщо він використовув то це не заборонено він не отримує покарання, але якщо НПУ/СБУ «зловлять» то буде погано. Чому цей лідер проявляє некомпетентність?
Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
Дата порушення: 09.12.2025

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
Вітаю, так як скарга не мене я відповідаю!

1.1 Я Лоренц Квенті а не "лоренц кванті"

1.2 Також я ні чого забороненого не сказав

1.3 Де я проявив некомпетентність

Нікіта Парасоля

Шановний гравець
Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
44
Бали
21
Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
Нікнейм порушника: лоренц кванті
Суть скарги: Вітаю, недавно була подана скарга на заступника лідера МОЗ, за те що заступник використовував зброю, але лідер надав відповідь: «Також їй за це ніхто не видав би догану, так як це не заборонено, але, якщо його зловлять працівники НПУ/СБУ та знайдуть, тоді може бути аяяй.». Тобто по його логіці якщо він використовув то це не заборонено він не отримує покарання, але якщо НПУ/СБУ «зловлять» то буде погано. Чому цей лідер проявляє некомпетентність?
Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
Дата порушення: 09.12.2025
Шановний у зама МОЗ схвалена ліцензія на зберігання та використовування м4
1765311655591.png

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
999
Реакції
424
Бали
123
Вітаю я як Слідкуючий МОЗ дам відповідь:

Некомпетентности я не побачив , лідер діяв в межах рамки давши відповідь обґрунтувавши її на свого колегу . В Заступника Андрія Ярмоленков є ліцензія на зброю і як би Поліція запитала ліцензію на носіння зброї він би її показав, але якщо на нього напали він би зміг її використати тому в рамках РП Порушення не побачив

Очікуйте відповіді від ГС Держ
.​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт. На далі ця тема підійматися не буде.

Працівникам МОЗ за боронено використовувати зброю по формі, осільки вони є працівники ЦО структур. Стосовно минулої скарги, то покарання було видано у іншій формі, а саме на перший раз усне попередження та бесіда з працівником. В рамках РП навіть якщо у працівника МОЗ є дозвіл на зброю, це не означає що по формі він має право її використовува, оскільки це суперечить маралям етики.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі