Відмовлено Лідер НПУ Д Микола Шевчук порушення переводу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Маттео Персик
  3. Суть скарги: Видали ні за що догану, Генерал говорить що я порушив статут 3 розідл та 30
    Співробітнику поліції заборонено вимагати/прохати керівництво звільнити зі служби в поліції.
    Примітка: Керівництво переглядає рапорт на звільнення до 5 годин з моменту подачі рапорту, після чого приймає рішення про звільнення.

Рапорт мені відмовили, я хотів запитатися Генерала сьогодні чи може він мене звільнити, бо кд пройшло він мені виписав доагуну, я почав говорити що, можна щоб він мене звільнив та в інакшій фракції видали догану, прошу росудити нас !
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): мого порушення може надати відео доказ Генерал, якщо в нього буде
  5. Дата походження: 04.08.2024

Останнє редагування:

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, розглянувши докази які надав лідер, на них було видно як ви ігноруєте накази лідера, за це і отримали/отримаєте покарання.
Також слід зауважити, щоб звільнитися, вам потрібно написати рапорт на звільнення, який має перевірятися до 24годин.
Якщо в вас є догана - перевод Вам відмовлений. Лідер повиний аргументувати вам причину.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі