Розглянуто Лідер НПУ Д Микола Шевчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Маттео Персик
  3. Суть скарги: Звільнив по втраті довіри, втрата довіри це в крайньому випадку, та коли я ще написав на нього скаргу Тик, тобто мета цієї скарги була така, щоб мені зняли догану, та перевели до тої фракції котрої я забажаю, так як від мої імення не було ніякого порушення, та ще по правилам звільненням Втрата довіри (тільки з погодження слідкуючої адміністрації), та ще Богдан Дніпровський якому від сили 15 років, просто цікаво одне, як йому довірились Держ Слідкуйочого ? якщо хочете ще щось запитьатися писати мені в дс-m.rayskiy
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження 06.08.2024

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
На розгляді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю знову, передивившись докази які надав Генерал, та вислухавши Слідкуючого, я не міг зрозуміти одного, чому ви ігноруєте накази керівництва, я звичайно людина не свята, але все ж таки Вас зрозумів, і пішов на зустріч, хоча, міг цього не робити.
Так як статут зроблений некоректно та з помилками, він був трохи виправлений, тобто заявки на звільнення можуть перевірятися тепер до 24 годин. Також, ви повинні під час ігрового процесу знаходитись в Discord, щоб в разі чого до Вас можна звернутися.
Щодо переведень, лідер може Вам відмовити якщо є догана, до прикладу: " - Лідер або заступник має право відмовити в переводі аргументуючи це співробітнику;" В Вас є догана, і лідер хоче щоб ви її зняли, і тоді буде перевод в бажану фракцію.
Я провів бесіду з Лідером та слідкуючим, та ми прийняли рішення повернути Вас в фракцію з одною доганою.
Також прикладаю докази ваших порушень: "клац"
Надіюсь Вам було все зрозуміло і більше такого не повториться.
Дякую за звернення, та приємної гри :)

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі