Розглянуто Лідер НПУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Кукурудза

Новий гравець
Реєстрування
30 Сер 2024
Дописи
1
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Ілля Смерека
  2. Особистий нікнейм: Микола Кукурудза
  3. Суть скарги: Вітаю! Даний лідер НПУ Д не проявляє належної активності. Більше того, його форум досі не заповнений, що є порушенням правил лідерів, а саме розділу 8 "Форум".

1. Лідер зобов'язаний заповнити підфорум своєї організації протягом 48 годин з моменту видачі модерації.
    2. Лідер зобов'язаний створити і заповнити такі теми:
    • Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.);
    • Старший склад організації;
    • Графік роботи фракції;
    • Система видачі доган;
    • Рапорт на підвищення;
    • Щотижневі звіти заст. лідера;
      Також хочу зауважити, що у цього лідера ігровий рівень становить лише 8, хоча за правилами лідерів мінімальний ігровий рівень має бути 15. (Можливо, було зроблено виключення.) Окрім того, в перший же день на цього лідера надійшла скарга на його некомпетентність. Хочу звернути вашу увагу на ще одну серйозну проблему: у НПУ Д немає жодного полковника. Лідер повинен був негайно обрати собі заступника, оскільки за О/С ніхто не стежить!

Прошу вас звернути увагу на ці порушення та вжити швидких заходів, адже від співробітників НПУ Д я дізнався, що багато хто планує залишити НПУ через втрату інтересу, довге очікування підвищення, лекцій тощо. Багато хто також хоче перевестися в інші фракції, але не може цього зробити, оскільки ні полковник, ні генерал не з’являються в мережі!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): форум, співробітники НПУ Д.
  5. Дата походження: 30.08.2024

Сергій Лютик

Східна Україна | 03
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
357
Реакції
182
Бали
48
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:

З лідером - буде проведена бесіда,якщо інцидент повториться лідер отримає жорстокіше покарання.
Форум буде заповнено Протягом 24 год!

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі