Микола Кукурудза
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Сер 2024
- Дописи
- 1
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
- Нікнейм лідера/заступника: Ілля Смерека
- Особистий нікнейм: Микола Кукурудза
- Суть скарги: Вітаю! Даний лідер НПУ Д не проявляє належної активності. Більше того, його форум досі не заповнений, що є порушенням правил лідерів, а саме розділу 8 "Форум".
1. Лідер зобов'язаний заповнити підфорум своєї організації протягом 48 годин з моменту видачі модерації.
2. Лідер зобов'язаний створити і заповнити такі теми:- Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.);
- Старший склад організації;
- Графік роботи фракції;
- Система видачі доган;
- Рапорт на підвищення;
- Щотижневі звіти заст. лідера;
Також хочу зауважити, що у цього лідера ігровий рівень становить лише 8, хоча за правилами лідерів мінімальний ігровий рівень має бути 15. (Можливо, було зроблено виключення.) Окрім того, в перший же день на цього лідера надійшла скарга на його некомпетентність. Хочу звернути вашу увагу на ще одну серйозну проблему: у НПУ Д немає жодного полковника. Лідер повинен був негайно обрати собі заступника, оскільки за О/С ніхто не стежить!
Прошу вас звернути увагу на ці порушення та вжити швидких заходів, адже від співробітників НПУ Д я дізнався, що багато хто планує залишити НПУ через втрату інтересу, довге очікування підвищення, лекцій тощо. Багато хто також хоче перевестися в інші фракції, але не може цього зробити, оскільки ні полковник, ні генерал не з’являються в мережі!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): форум, співробітники НПУ Д.
- Дата походження: 30.08.2024