Зачинено "Лідер клану" перетворив форум на майданчик для демонстративного, систематичного і масового порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА
3. Суть скарги: Шановний Андрію Берлінове, звертаюся до вас як до головного адміністратора серйозно розглянути мою скаргу і відеодокази, які у мене є і серйозно покарати гравця Димаса Вендетту за систематичні порушення правил форуму, за його неадекватну поведінку, образи людей, неповажне ставлення, цілеспрямований обман адміністрації, зверхність і брехню.
4.1 Суворо заборонено ображати користувачів як прямо, так і завуальовано, тролити та відкрито провокувати на конфлікт. | Бан 15 днів.
Фрази
- Ну взагалі ти з головою дружиш?
Натяк, що Олександра Павлюк є тупою.
- Чуток серым веществом пошевели, а то застоялось.
Тут він прямим текстом, неприховано пише, що вона вибачте, є м'яко кажучи нерозумною
4.2 Заборонено прояв неповажного ставлення до співрозмовника, наклеп по відношенню до користувачів форуму та інших осіб. | Бан 10 днів.
Фрази
- Смотри, поясняю правила для тебя и твоей Павлюк.
Він постійно без доказів, без абсолютно ніяких підстав приписує мене до Олександри Павлюк.
- Тебя никто не спрашивал.
- Ты вообще сиди и молчи.
- Павлюк люлей передай.
На другому відеодоказі фрази:
- Сиди и жди наказания.
- Сиди и молчи просто.
- Офнись.
- Сиди и не отсвечивайся.
Шановний Головний адміністратор, прошу вас, будь ласка, переглянути докази і покарати лідера клану вендетта Димаса Вендетту за порушення пункту
4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.
На першому відеодоказі він пише фразу: "Ти на русском языке пишешь и с ошибками не надо так резко переходить на державну мову и при чём так резко дружок" і "вот как то так, резко так брать и переходить не стоит".
Його слова є повною навмисною брехнею, він спеціально це говорить і маніпулює і вони вводять в оману інших гравців і користувачів форуму оскільки, у діскорді я з ним листувався виключно на українській мові, лише декілька повідомлень були на російській, 2-3 максимум, це він постійно що в грі що в переписках постійно спілкується на російській. Я маю відеозапис переписок з ним від початку до кінця, за необхідності все надам. Він знає всю правду але спеціально бреше щоб принизити. Докази маю.
Також, шановний Андрію Берлінове, дуже вас прошу видати покарання Димасу Вендетта за порушення пункту
4.5 Заборонено поширювати особисту інформацію про людину, без дозволу цієї людини. | Перманентне блокування без можливості оскарження.
У першій скарзі він прикріпив скріншот повідомлення, яке я йому надсилав. Прошу суворо його за це покарати так як:
1. Це навмисний злив конфіденційної інформації і мого ДС, оскільки це була не група і навіть не клановий чат, це особиста переписка. Я ж не поширюю його повідомлення.
2. Це абсолютно не стосувалося змісту скарги і я взагалі не розумію до чого це було прикріпляти.
3. Я не давав йому жодної згоди на розповсюдження переписки. На яких підставах він її поширює??
4. Він виставив мене у дуже поганому світлі, того що я з ним завжди добре переписувався і ніколи його не принижував. Нещодавно у нас виник серйозний конфлікт і він його організував і я на емоціях це написав. Люди не знають повної ситуації і він виклав лише найгірше спеціально з метою дискредитації.
Також прошу покарати його за пунктом
3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 5 днів.
На доказах вони чітко присутні з його боку.
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Ще він навмисно обманював адміністрацію щоб уникнути або зменшити покарання, коли він писав що у нього лагала гра і він випадково врізався в моє авто. Це брехня, він з розгону спеціально націлився і на повній швидкості врізався у мене. Порушення і цього правила.
За необхідності я надам усі докази, які вам потрібні будуть для розгляду. Сподіваюся на ваше справедливе рішення і суворе покарання порушнику. Щиро дякую!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
https://youtube.com/shorts/NFg8aLV_el0?si=mbwBOh0Z-izMEO0v
https://youtube.com/shorts/tLCNWgFTtKw?si=YJMagouwNYKcSlrO
5. Дата порушення: 14.01.2026

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши відеодокази та перечитавши вашу скаргу, лідер клану Vendetta отримав усі покарання по скаргам які були на нього написані. Стосовно ваших слів до того що даний гравець злив вашу конфіденційну інформацію, це не являється зливом та ніяк не наказуємо. Ваш діскорд це відкрита інформація, яку може побачити будь яка людина.

Порушень збоку лідера клану я не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі