В очікуванні Лідер стріляє в Gz по мойх соклановцям перезалив надіюся видно

іван кульч

Новий гравець
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
43
Реакції
3
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Іван Кульч під дозволом (Сергей Банда)<Лідер LEGION
2. Нікнейм порушника: (Тімочка Бумер) < Лідер BumerFamQ доказ є!
3. Суть скарги: 1.лідер катався з свойс сокланом на колишнім лідером клану вони почали стріляти нас коли ми були на роботі автобуса доказів на це немає нажаль
2. прийхали до лікарні почали провокувати мойх сокланівців та стріляти в Gz з моей сторони теж є стрільба Gz але на відео видно що у мене не було Gz коло значка карти я тільки частково цілився так вони провокували і почали стріляти коло лікарні я вийшов до них поговорити чого вони то роблять і він сказав про форум говорилося з 2 сторін та гравець сказав що він лідер та стріляв у нас і вбив мене та убив сокланів лідеркою не можна стріляти навіть у війнь прошу видати покарання првильно дякую докази знизу!
4. Доказ порушенняж: доказ що лідер є і докази що війни немає і не було тик ійдь не видно прошу звязатися в діскорд покажу відео не можу зробити чіткой якость дякую. айдь 91316
5. Дата порушення: 06.07.26
6. на відео 2:00 по 2:09 хвилина лідер почав стріляти в мене і вбив
7.на відео 3:00 по 3:20 доказує що він лідер і провокація адміністрацій
8. на відео 3:40 по 4;50 приклад з моєй строни про то як шумів цілий сервер про клан BandaFaQ приклат про те що з модерки та лідерки зносять клан
9. на відео 4;44 по 5;00 лідер втік він переговорів
10. на відео було погроза блокуванням.
11. після 5 хвилин розмовляв з другом а потім на роботу пойхав
Знімок екрана (233).png
Знімок екрана (234).png

Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
58
Реакції
23
Бали
13
**По - перше - Не повний відео доказ**
**У вас були провукування , та погрози форумом**
Відео откат теж скину адміністратору та оскаржу свої дії

Війна в нас є , хоча дані гравці затверджений шо війни нема і влодиви фото де я кинув нентрал клану OMEGA. , хоча вони не стали надходити де я бросив війну!
Я на ту чергу фото знайшов!
А вам було просто лень! Як завжди, просто слабі!

Вкладення

• Screenshot_20260707_092100_Chrome.jpg
    Screenshot_20260707_092100_Chrome.jpg
    391 Кб · Перегляди: 3
  • Screenshot_20260707_092053_Chrome.jpg
    Screenshot_20260707_092053_Chrome.jpg
    370 Кб · Перегляди: 3

іван кульч

Новий гравець
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
43
Реакції
3
Бали
13
**По - перше - Не повний відео доказ**
**У вас були провукування , та погрози форумом**
Відео откат теж скину адміністратору та оскаржу свої дії

Війна в нас є , хоча дані гравці затверджений шо війни нема і влодиви фото де я кинув нентрал клану OMEGA. , хоча вони не стали надходити де я бросив війну!
Я на ту чергу фото знайшов!
А вам було просто лень! Як завжди, просто слабі!
так війню кидав колишній лідер клану і колишній лідер має підвердити війну значить війни без підтверження немає війну кидав влад бумер колишній лідер клану я все узнав і правильно залив скаргу прошу розглянути скаргу і видати покарання правильно це були погрози лідера і зарас теж і на відео форумов погрожував теж лідер та убив мене якщо теперішній лідер підтвердив війню то це рахувалася повноцінна війна дякую і про зеленну зону у обидвих сторін був ухід в зз і провокація почалася з вашой сторони якщо ви хочете заливайте дякую.
і людина написала в кінці дальше образи та провокацій.

вкладення

Вкладення

• Знімок екрана (241).png
    Знімок екрана (241).png
    216.3 Кб · Перегляди: 1
  • Знімок екрана (240).png
    Знімок екрана (240).png
    231.3 Кб · Перегляди: 1
Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі