Розглянуто // Лікарні Д & Мерія Д / Ппорушення службових обов’язків медпрацівника та бездіяльність мерії / 6857891 & 6827467

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андріан Мельник

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
196
Реакції
89
Бали
73
1. Нікнейм гравця: 6857891 & 6827467
2. Особистий нікнейм: Андріан Чміль
3. Суть скарги:
  • 1. У мене було мало ХП, а моє авто частково несправне (диміло). Побачивши на дорозі поліцейський автомобіль, я зупинився перед ним, розраховуючи на допомогу, щоб оперативно дістатися до лікарні. Поліцейські виконали свої обов’язки, і до них претензій у мене немає.
  • 2. Після прибуття до лікарні ПМД (першу медичну допомогу) мені не надали. Більше того, у офтоп-чаті лікар промовив образливий коментар: «Цього пана більше нічого не спасе».
  • 3. Через деякий час цей же лікар вдарив мене ногою, що є грубим порушенням RP-норм і викликало ситуацію, яка виглядала абсурдно.
  • 4. Поруч знаходилися представники мерії Дніпра, які бачили ситуацію, але ніяк не відреагували на дані порушення.
Я вважаю, що за цей час, з 22:37 до 22:51, можна було надати допомогу, але, на жаль, медпрацівник цього не зробив, а замість того проявив зневагу.
Хочу зазначити, що, згідно з RP, моя критична кількість (4) ХП пояснювалася голодом. У такому стані персонаж повинен був слабшати, можливо, втрачати свідомість або навіть потребувати термінової допомоги, щоб уникнути смерті.

Прошу розглянути цю ситуацію, вжити відповідних заходів щодо лікаря та представників мерії.
4. Докази (скріншот/відео):
  • 00:24 - Прибув до працівника Поліції
  • 1:30 - Відправляємось до лікарні
  • 3:15 - Прибули
  • 4:12 - Працівник НПУ повідомляє лікаря для надання ПМД
  • 00:00 - Працівник НПУ повідомляє лікаря для надання ПМД
  • 00:43 - Ігноруючи прохання, працівник Лікарні та Мерії ставиться до потерпілого абсурдно, та виходять за двері.
  • - 2:35 - Вдарила ногою по пациенту
5. Дата порушення: 07.01.2025

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Єгор Фенікс[6832753] отримує покарання:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Також з працівниками ВРУ буде проведено бесіду, щодо уникнення даних ситуацій.

Гравець Сашуня Білова[6857891] отримує покарання:
Порушення статуту:
2.1 Медичний працівник зобов'язаний надати медичну допомогу тому, хто її потребує, незалежно від його становища в суспільстві, матеріального становища, расової/релігійної/політичної приналежності.
3.8 Заборонено відмовляти в наданні медичних послуг через особисту неприязнь.
3.21 Заборонено лікувати пацієнтів без РП-відігровки.
Порушення правил державних організацій:
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян. | Попередження/Догана

[Розглянуто]

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі