Розглянуто Ліна Ескобар / ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Ліна Ескобар
2. Особистий нікнейм: Денис Фокс
3. Клан порушника: TOXIC
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: так, КАРМА
5. Суть скарги: Клан TOXIC не оголошував війну клану КАРМА. Допомога союзному клану також неможлива, бо клан BARXAT почав стріляти першим.
6. Особисті докази (скриншот/відео): тиць
7. Дата порушення: 29.03.2023 01:07

Останнє редагування:

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
У клана BARXAT война с вашим кланом, а у нас с ними союз, вы открыли по ним огонь, тем самым дали мне право по вам стрелять в ответ.
Пересмотрите пожалуйста видео, кто первый открыл огонь. И это немного смешно, 2 клана против 4х человек)))

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Пересмотрите пожалуйста видео, кто первый открыл огонь. И это немного смешно, 2 клана против 4х человек)))
Что я должна пересматривать? Открыли огонь они или вы, не играет роли в том случае, если вы ответили по ним огнём (стрельба по союзному клану). Если бы вы стояли АФК и не валили по ним, а я помогала им это делать, то да, ДМ.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Хочу заметить, что со стороны игрока Денис Фокс были NRP Дії (не отыграл автомат), плюс PG (Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження) тайм-код 1:10.

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
Хочу заметить, что со стороны игрока Денис Фокс были NRP Дії (не отыграл автомат), плюс PG (Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження) тайм-код 1:10.
за PG - нас было 2 человека и выходили мы против 3х из бархота. Не вижу здесь PG.
по автомату спорный вопрос, он был в руках и снят с предохранителя еще в машине. На рассмотрение администрации. (у Киоши Бархат и водителя х5 точно такое-же нарушение)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Гравці союзних кланів без оголошення та схвалення війни не можуть відкривати вогонь по іншим кланам, союз зроблений для імунітету від вбивств між дружніми кланами, наприклад якщо клан Toxic оголосить союз клану KAPMA, то гравці клану Toxic за вбивство гравців з клану KAPMA по скаргах отримають покарання за DM.

Ліна Ескобар отримає покарання за DM.

У вас порушення NonRP (вийшли з авто, взяли до рук автомат та не відіграли його) + PG (1 на 4+)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі