Розглянуто Ліна Лайт МУТ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ліна Лайт
2. Нікнейм адміністратора: Карпо Кайдаш
3. Суть скарги: Адміністратор Ліна Лайт, видала мут за фразу "будеш спати вона тебе чпокен чпокен" Шановна Ліночка, якщо ви маєте особисті сексуальні розлади, це особисто ваші проблеми, і до гри не мають ніяких відношень. Я це писав РЕКРУТУ який спав.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): буде з самого низу.
5. Дата порушення: 28.03.2026 13:50
Знімок екрана 2026-03-28 140616.png

Ліна Ейріс

Модератор | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
332
Реакції
202
Бали
103
Вітаю
Я вам надала Мут за неповажне ставлення до адмністрації
Мут у вас був на 30 хвилин

То що ви написали ви писали не Рекруту а саме мені тому що перед вами стояла я а не Рекрут
та якщо подивитися на всю сітуацію котра тоді була висновки були одні але після ваших висловлювань
у діскорд каналі 01 серверу UKRAINE GTA вже інші висновки .
Також хочу помітити то що мут у вас за порушення правил UKRAINE GTA 4.10
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
Очікуємо відповіді ГА або ЗГА.

Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
Шановна, тобто ви стверджуєте, що стояли в АФК і я вам написав таке повідомленя. наскільки я знаю андміністраторам не можна спати (АФК) тим паче в казармі.
Вітаю

То що ви написали ви писали не Рекруту а саме мені тому що перед вами стояла я а не Рекрут
та якщо подивитися на всю сітуацію котра тоді була висновки були одні але після ваших висловлювань

Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
Вітаю

Без питань, в мене немає доказів що я це казав не тобі, тоді ти надай докази що я казав ще тобі, бо блат серед адмінів прям роздражає. (що б спілкувались на ВИ потрібно заробити повагу) Надіюсь Головний адміністратор видасть покарання. Також я впевнений на 99.9% що адміністратор попросив лідера фракції звільнити мене, бо я написав скаргу на неадекватного адміна, також прошу головного адміна розібратись з моїм звільненням з фракції.

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Покарання та звільнення було видано вірно
Отримали ви покарання за неповажне ставлення до слідкуючой адміністрації

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі