Важливо МОЗ І Підрозділи

Влад Імператор

Лідер МОЗ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
22 Кві 2025
Дописи
52
Реакції
36
Бали
63
Вітаю!

В цій темі ви зможете ознайомитись з підрозділами Міністерства Охорони Здоров'я!

МА - Медична Академія

МА (Медична академія) є закладом вищої медичної освіти, що здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації фахівців у сфері охорони здоров’я. Основною метою діяльності академії є формування висококваліфікованих медичних кадрів, здатних ефективно працювати в сучасній системі охорони здоров’я та застосовувати новітні наукові досягнення в медичній практиці.

КМКЛ - Київська Міська Клінічна Лікарня

КМКЛ (Київська міська клінічна лікарня) є багатопрофільним закладом охорони здоров’я, що надає населенню широкий спектр медичних послуг, включаючи діагностику, лікування, профілактику та реабілітацію пацієнтів. Лікарня забезпечує надання як планової, так і невідкладної медичної допомоги відповідно до сучасних стандартів охорони здоров’я.

ДОМЦ - Дніпровський обласний медичний центр

Дніпровський обласний медичний центр (ДОМЦ) є сучасним багатопрофільним закладом охорони здоров'я, що забезпечує надання спеціалізованої та висококваліфікованої медичної допомоги населенню Дніпропетровської області. Основною метою діяльності центру є діагностика, лікування, профілактика захворювань та реабілітація пацієнтів із застосуванням сучасних медичних технологій.

ХБЛЗ - Харківська багатопрофільна лікарня «Здоров'я»

Харківська багатопрофільна лікарня «Здоров'я» є лікувально-профілактичним закладом, що надає широкий спектр медичних послуг населенню міста Харкова та області. Лікарня спеціалізується на наданні амбулаторної, стаціонарної та невідкладної медичної допомоги, забезпечуючи високий рівень медичного обслуговування пацієнтів.

ШМД - Швидка Медична Допомога

ШМД (Швидка медична допомога) є спеціалізованою службою екстреної медичної допомоги, призначеною для оперативного реагування на невідкладні стани та загрози життю і здоров'ю населення. Основним завданням служби є своєчасне надання медичної допомоги на місці події, під час транспортування пацієнта та забезпечення його доставки до відповідного лікувального закладу.
Підрозділ базується у місті Києві.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі