Схвалено МОЗ Дніпра Янчик Бананчик [27121]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аліна Чміль

Новий гравець
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
14
Реакції
1
Бали
8
Вік
21
Янчик Бананчик [27121]
Ігор Коваленко [26795]
Вітаю шановні гравці UKRAINE GTA, в цій скарзі я хочу поскаржитись на свого колегу Янчик Бананчик через його дії. (тайм код: 00:20) даний гравець почав лікувати в коридорі що в лікарні було строго заборонено, потім (тайм код: 01:45) то мене підійшов пацієнт який попросив видати йому аскорбінку, на що я почав відігрувати що даю йому аскорбінку. Янчик Бананчик у це час просто проігнорував що з даним пацієнтом вже працюють почав знову його лікувати в коридорі. (тайм код: 02:12) лідер почав запитувати хто увімкнув музику в рації - на що я почав пояснювати свою думку хто це міг бути і на мою думку це був скоріше всього Янчик Бананчик (хоча дана інформація може буди і не правдивою) чесно сказати я та мій колега Микола Конотоп спілкуємося тільки текстовим чатом а в лікарні були тільки я, Янчик Бананчик та Микола Конотоп всі інші в цей час були в ЗСУ далі (тайм код: 02:18) Янчик Бананчик порушив правило UG 5.9 далі (02:20) Янчик Бананчик почав мене бити на що Микола Конотоп почав бити його у відповідь але через пару, секунд вони обоє успокоїлись далі переходьте до відео 2 (тайм код: 08:42) побачив як Янчик Бананчик говорив ID гравця тримаючи в руках планшет на що я подумав що він можливо видав лікування (аскорбінку) платно через планшет далі (тайм код: 09:39) я в ID 11948 почав питати чи не пропонував Янчик Бананчик йому лікування за гроші на що він відповів що точно не знає але сказав що лікування коштує 11.000 хоча в лікарні лікування цілком безкоштовне, далі (тайм код: 13:32) і вгадайте що? ПРАВИЛЬНО! Янчик Бананчик знову почав мене бити після чого просто вийшов з гри. А на цьому моя розповідь закінчилась. (Нажаль відео пришлось поділити на дві частини). Приємної гри UKRAINE GTA
08.01.2025

Вікторія Каратель

06 | Подільський край
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2024
Дописи
1,199
Реакції
388
Бали
208
Вітаю, шановний гравець!
Оскільки в скарзі задіяні мої працівники, взяла на розгляд!

Вікторія Каратель

06 | Подільський край
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2024
Дописи
1,199
Реакції
388
Бали
208
Розглянувши відеодокази, виношу свій вердикт згідно Статуту МОЗ:

Співробітник Янчик Бананчик [27121] отримує покарання у вигляді звільнення з організації та занесення в Чорний Список МОЗ Д на 30 днів за масові порушення.

Співробітник Ігор Коваленко [26795] отримує покарання у вигляді дисциплінарного стягнення (1 догана) за порушення Статуту (п. 2.4 Заборонено стрибати, бігати, танцювати, організовувати бійки/конфлікти в приміщенні лікарні; 2.20 Заборонено піддавати зниженню репутації МОЗ).

Співробітник Микола Конотоп [20602] отримує покарання у вигляді дисциплінарного стягнення (1 догана) за порушення Статуту (п. 2.4 Заборонено стрибати, бігати, танцювати, організовувати бійки/конфлікти в приміщенні лікарні; 2.15 Заборонено недбало ставитись до своєї діяльності).

Очікуємо рішення Слідкуючої Адміністрації!

З повагою,
Головний Лікар МОЗ Д
Дилер Вікторія Сергіївна
IMG_3473.jpg

Владислав Залужний♡

Старий на пенсії
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
259
Реакції
93
Бали
33
Вітаю , розглянувши вашу скаргу виношу вердикт :

Гравець Микола Конотоп [20602] отримає покарання у вигляді :
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

5.3.Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин

Гравець Янчик Бананчик [27121] отримає покарання у вигляді : 5.21.1. Заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину. | Мут 30-90 хвилин

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

Також гравця Янчик Бананчик [27121] буде звільнено з фракції та занесення в Чорний Список МОЗ Д на 30 днів за масові порушення.

Розглянуто !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі