Аліна Чміль
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Гру 2024
- Дописи
- 14
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
- Вік
- 21
Янчик Бананчик [27121]
Ігор Коваленко [26795]
Вітаю шановні гравці UKRAINE GTA, в цій скарзі я хочу поскаржитись на свого колегу Янчик Бананчик через його дії. (тайм код: 00:20) даний гравець почав лікувати в коридорі що в лікарні було строго заборонено, потім (тайм код: 01:45) то мене підійшов пацієнт який попросив видати йому аскорбінку, на що я почав відігрувати що даю йому аскорбінку. Янчик Бананчик у це час просто проігнорував що з даним пацієнтом вже працюють почав знову його лікувати в коридорі. (тайм код: 02:12) лідер почав запитувати хто увімкнув музику в рації - на що я почав пояснювати свою думку хто це міг бути і на мою думку це був скоріше всього Янчик Бананчик (хоча дана інформація може буди і не правдивою) чесно сказати я та мій колега Микола Конотоп спілкуємося тільки текстовим чатом а в лікарні були тільки я, Янчик Бананчик та Микола Конотоп всі інші в цей час були в ЗСУ далі (тайм код: 02:18) Янчик Бананчик порушив правило UG 5.9 далі (02:20) Янчик Бананчик почав мене бити на що Микола Конотоп почав бити його у відповідь але через пару, секунд вони обоє успокоїлись далі переходьте до відео 2 (тайм код: 08:42) побачив як Янчик Бананчик говорив ID гравця тримаючи в руках планшет на що я подумав що він можливо видав лікування (аскорбінку) платно через планшет далі (тайм код: 09:39) я в ID 11948 почав питати чи не пропонував Янчик Бананчик йому лікування за гроші на що він відповів що точно не знає але сказав що лікування коштує 11.000 хоча в лікарні лікування цілком безкоштовне, далі (тайм код: 13:32) і вгадайте що? ПРАВИЛЬНО! Янчик Бананчик знову почав мене бити після чого просто вийшов з гри. А на цьому моя розповідь закінчилась. (Нажаль відео пришлось поділити на дві частини). Приємної гри UKRAINE GTA
08.01.2025