Важливо МОЗ | Електронний запис до лікаря

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
1776964556288.png

Вітаю!
У цій темі кожен громадянин Східної України
може офіційно подати електронний запис на прийом до відповідного лікаря.

Ви можете записатись до:
Участковий лікар - універсальний лікар, тобто лікує і проводить огляд пацієнта (любий лікар від 2-12).
Головного лікаря ЦМЛ МОЗ м.Київ[12] - Проводить прийом громадян сприводу працевлаштування,
скарг на працівників МОЗ, рецепт на лікарські засоби, видає направлення.

Заступник головного лікаря ЦМЛ МОЗ[11] - Проводить прийом громадян сприводу працевлаштування,
скарг на працівників МОЗ, рецепт на лікарські засоби, лікування пацієнтів, видає направлення.

Головний відділення ЦМЛ МОЗ[10] - Проводить прийом громадян сприводу,скарг на працівників МОЗ,
рецепт на лікарські засоби, лікування пацієнтів, видає направлення.
Лікар-психіатр ЦМЛ МОЗ[9] - Видає медичні довідки, рецепт на лікарські засоби, лікування пацієнтів, видає направлення.
Мед.брат - Сімейний лікар[1 - 8] - Основна задача лікування пацієнтів.

Я,"Прізвище ім'я" громадянин(-ка) Східної України подаю електронну заяву до "який вам потрібен лікар" з метою проходження курсу лікування/медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії)/подачі скарги на діючого працівника МОЗ, о "Зручна для вас година(наприклад: 16:10)."

Я,"Прізвище ім'я" діючий(а) особа виконавчої/законодавчої влади Східної України подаю електронну заяву до "який вам потрібен лікар" з метою проходження курсу лікування/медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії)/подачі скарги на діючого працівника МОЗ, о "Зручна для вас година(наприклад: 16:10)."

Бодя Гаресон☕

Шановний гравець
Реєстрування
24 Сер 2023
Дописи
64
Реакції
43
Бали
63
Я,"Бодя Гаресон" громадянин(-ка) Східної України подаю електронну заяву до Психиатер з метою проходження курсу для отримення медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії) на діючого працівника МОЗ, о 15:00 26.04.2026

Останнє редагування:

максим труба

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
8
Реакції
4
Бали
8
Я,"максим труба" громадянин(-ка) Східної України подаю електронну заяву до Психиатер з метою проходження курсу для отримення медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії) на діючого працівника МОЗ, о 15:00 09.05.2026

[МОЗ] Тіма Шпак

Новий гравець
Реєстрування
17 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
1
Бали
8
Вітаю. Ваш талон ЛП-2. Очікуємо вас у МОЗ К о 15:00

Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
37
Реакції
6
Бали
13
Вік
24
Я,"Ураган Екстези" громадянин Східної України подаю електронну заяву до "Лікар-психіатр ЦМЛ МОЗ[9]" / для отриманя мед. карти, о 14:00 11.05.2025

Никіта Крутой

03 | Cхідна Україна
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
26
Реакції
15
Бали
8
Я,"Никіта Крутой" громадянин(-ка) Східної України подаю електронну заяву до Психиатер з метою проходження курсу для отримення медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії) на діючого працівника МОЗ, о 11:00 14.05.2026

Глєб Бреславець

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
Вік
13
Я,"Глєб Бреславець" громадянин(-ка) Східної України подаю електронну заяву до Психиатер з метою проходження курсу для отримення медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії) на діючого працівника МОЗ, о 15:00-16:00 25.05.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі