Ростислав Фамовичь
Француз 03 сервера
- Реєстрування
- 15 Січ 2025
- Дописи
- 131
- Реакції
- 44
- Бали
- 73
Вітаю!
У цій темі кожен громадянин Східної України
може офіційно подати електронний запис на прийом до відповідного лікаря.
Ви можете записатись до:
Головного лікаря ЦМЛ МОЗ м.Київ[12] - Проводить прийом громадян сприводу працевлаштування,
скарг на працівників МОЗ, рецепт на лікарські засоби, видає направлення.
Заступник головного лікаря ЦМЛ МОЗ[11] - Проводить прийом громадян сприводу працевлаштування,
скарг на працівників МОЗ, рецепт на лікарські засоби, лікування пацієнтів, видає направлення.
Головний відділення ЦМЛ МОЗ[10] - Проводить прийом громадян сприводу,скарг на працівників МОЗ,
рецепт на лікарські засоби, лікування пацієнтів, видає направлення.
Лікар-психіатр ЦМЛ МОЗ[9] - Видає медичні довідки, рецепт на лікарські засоби, лікування пацієнтів, видає направлення.
Мед.брат - Сімейний лікар[1 - 8] - Основна задача лікування пацієнтів.
Я,"Прізвище ім'я" громадянин(-ка) Східної України подаю електронну заяву до "який вам потрібен лікар" з метою проходження курсу лікування/медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії)/подачі скарги на діючого працівника МОЗ, о "Зручна для вас година(наприклад: 16:10)."
Я,"Прізвище ім'я" діючий(а) особа виконавчої/законодавчої влади Східної України подаю електронну заяву до "який вам потрібен лікар" з метою проходження курсу лікування/медичний висновок лікаря-психітра(для ліцензії)/подачі скарги на діючого працівника МОЗ, о "Зручна для вас година(наприклад: 16:10)."