Важливо МОЗ | Заява на переведення

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,279
Реакції
560
Бали
253
unnamed.jpg

Вітаю!

У цьому розділі ви можете подати заяву на переведення до МОЗ.

Форма подачі:

До Головного Лікаря: Яна Карпенко
Я, [Ім’я Прізвище] , діючий(а) співробітник(ця) [поточна установа / посада], прошу розглянути можливість мого переведення до Міністерства Охорони Здоров’я у встановленому порядку.
Маю досвід роботи в державних структурах, знання внутрішніх процедур, навички ведення документації, комунікації та аналітики. Вважаю, що зможу ефективно реалізувати себе в системі охорони здоров’я та сприяти розвитку й стабільній роботі МОЗ.
Також надаю всі необхідні документи та головний пройти співбесіду з представником міністерства.

Паспорт(фото):
Трудова книга(фото):
Дозвіл керівництва(фото):

Назарій Кишенчук

Красавчик | Міністерства Охорони Здоров'я
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
46
Реакції
65
Бали
23
До Головного Лікаря: Яна Карпенко
Я, Назарій Кишенчук , діючий співробітник) НПУ / Капітан, прошу розглянути можливість мого переведення до Міністерства Охорони Здоров’я у встановленому порядку.
Маю досвід роботи в державних структурах, знання внутрішніх процедур, навички ведення документації, комунікації та аналітики. Вважаю, що зможу ефективно реалізувати себе в системі охорони здоров’я та сприяти розвитку й стабільній роботі МОЗ.
Також надаю всі необхідні документи та головний пройти співбесіду з представником міністерства.

Паспорт(фото): https:Клікабельно
Трудова книга(фото):Клікабельно (я звільнусь зразу як схвалете рапорт)
Дозвіл керівництва(фото): Клікабельно

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі