- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 74
- Реакції
- 75
- Бали
- 406
📋 ЗАЯВИ НА ПЕРЕВЕДЕННЯ ДО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я
──────────────────────────────────────────────────
У цьому розділі кожен діючий співробітник інших державних структур має право подати офіційну заяву на переведення до лав МОЗ у встановленому законодавством порядку.
📌 ФОРМА ПОДАНІ ЗАЯВИ
До Головного Лікаря Східної України: Артем Ламадзе
Від громадянина(ки): [Ім’я Прізвище]
З А Я В А
Я, [Ім’я Прізвище], як дійсний співробітник [вказати вашу поточну установу та посаду], прошу розглянути можливість мого переведення до Міністерства Охорони Здоров’я у встановленому порядку.
Маю досвід роботи в державних структурах, знання внутрішніх процедур, навички ведення документації, комунікації та аналітики. Вважаю, що зможу ефективно реалізувати себе в системі охорони здоров’я та сприяти розвитку й стабільній роботі МОЗ.
Зобов'язуюсь суворо дотримуватися Статуту, субординації та внутрішнього розпорядку лікарні. Також додаю всі необхідні документи та готовий пройти співбесіду з представником міністерства.
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
📂 ПАКЕТ ОФІЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ
1. Ксерокопія паспорта (Imgline бажано)
2. Ксерокопія трудової книги
3. Офіційний дозвіл керівництва вашої фракції (фото)
4. Ксерокопія посвідчення (фото)
⚠️ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КАНДИДАТІВ
1. Заяви, подані не за формою або без повного пакета документів, будуть автоматично відхилені.
2. Скриншоти документів повинні бути чіткими, без обрізок екрана, виконані через фотохостинги Imgur або Yapx.
3. Час розгляду заяви керівництвом становить до 24 годин.
У цьому розділі кожен діючий співробітник інших державних структур має право подати офіційну заяву на переведення до лав МОЗ у встановленому законодавством порядку.
📌 ФОРМА ПОДАНІ ЗАЯВИ
До Головного Лікаря Східної України: Артем Ламадзе
Від громадянина(ки): [Ім’я Прізвище]
З А Я В А
Я, [Ім’я Прізвище], як дійсний співробітник [вказати вашу поточну установу та посаду], прошу розглянути можливість мого переведення до Міністерства Охорони Здоров’я у встановленому порядку.
Маю досвід роботи в державних структурах, знання внутрішніх процедур, навички ведення документації, комунікації та аналітики. Вважаю, що зможу ефективно реалізувати себе в системі охорони здоров’я та сприяти розвитку й стабільній роботі МОЗ.
Зобов'язуюсь суворо дотримуватися Статуту, субординації та внутрішнього розпорядку лікарні. Також додаю всі необхідні документи та готовий пройти співбесіду з представником міністерства.
📂 ПАКЕТ ОФІЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ
1. Ксерокопія паспорта (Imgline бажано)
2. Ксерокопія трудової книги
3. Офіційний дозвіл керівництва вашої фракції (фото)
4. Ксерокопія посвідчення (фото)
⚠️ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КАНДИДАТІВ
1. Заяви, подані не за формою або без повного пакета документів, будуть автоматично відхилені.
2. Скриншоти документів повинні бути чіткими, без обрізок екрана, виконані через фотохостинги Imgur або Yapx.
3. Час розгляду заяви керівництвом становить до 24 годин.
Останнє редагування: