Важливо МОЗ | Заявка на посаду заступника лідера МОЗ (11) [Відкрита]

Поліна Шнайдер

L-МОЗ 07
Лідер
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
44
Реакції
17
Бали
103

ЗАЯВКА НА ПОСАДУ ЗАСТУПНИКА ЛІДЕРА МОЗ (11)

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:

Наявність Discord та Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
Вік 16 років і більше.
(Є виключення)
Відсутність блокувань за критичні порушення історії гри.
Наявність RolePlay NickName у форматі Ім’я_Прізвище в грі та на форумі.
Знання правил лідерів, правил організацій та серверу загалом.
Можливість приділяти не менше 3 годин на день для гри.
Вміння працювати в колективі, бути комунікабельним і відповідальним.
Обов’язково мати 3 ранг МОЗ або вище.

ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВИ:

Ваш ігровий NickName:
Ваше звання у фракції:
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Чи готові ви отримати покарання, якщо залишите посаду раніше терміну?:
Чи був у вас досвід на керівних посадах?: [Так / Ні (якщо так, коротко опишіть де саме)]
Ваше справжнє прізвище та ім’я
Ваш справжній вік:
Місто, в якому проживаєте:
Ваш тег у Telegram: @username
Ваш тег у Discord: username
Які у вас є ідеї для покращення фракції?:
Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Головного Лікаря?:

Бажаємо успіхів

Захар Богун

Лікар Психіатр | Чорноморський край ·
Реєстрування
27 Сер 2025
Дописи
15
Реакції
14
Бали
158
ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВИ:

Ваш ігровий NickName: Захар Богун!
Ваше звання у фракції: Лікар-психіатр! (9)
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звісно!
Чи готові ви отримати покарання, якщо залишите посаду раніше терміну?: Звісно!
Чи був у вас досвід на керівних посадах?: [Так / Ні (якщо так, коротко опишіть де саме)]: Лікар психіатр (9) - 07 сервер, але так більш розуміюся по посаді заступника, дуже багато відео подивився по цьому, та по правилам теж розуміюся!
Ваше справжнє прізвище та ім’я: Братців Іван!
Ваш справжній вік: 12! (Прошу виключення)
Місто, в якому проживаєте: Волинська область, Луцьк!
Ваш тег у Telegram: @IVAN_BRATCIV
Ваш тег у Discord: miki_royc

• Створення/покращення спеціалізованих підрозділів:
    • ШМД (Швидка Медична Допомога): Організація активних патрулів по місту та швидкого виїзду на виклики
    • ВММ (Військово-Медична Медицина): Тісна співпраця з ЗСУ/НПУ/СБУ, проведення медоглядів для бійців під час призовів або спільного чергування на блокпостах.
  • Регулярні РП-заходи та тренування: Проведення спільних навчань з іншими держ. структурами (наприклад, евакуація поранених із зони надзвичайної ситуації разом із ДСНС та НПУ тощо).
  • Система мотивації та преміювання: Впровадження щотижневого конкурсу «Кращий медик тижня» з грошовими винагородами за найбільшу кількість викликів, вилікуваних пацієнтів та активну участь у життя фракції.
  • Дисципліна та субординація: Проведення щоденних перевірок знання статуту, тен-кодів та правил використання /me, /do, /try для підвищення загального рівня РП у фракції.

Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Головного Лікаря?: Досвід та знання РП: Відмінно знаю статут МОЗ, правила серверу, тен-коди та специфіку роботи медичної фракції. Вмію якісно відгравати будь-які медичні сценарії.
- Зі мною фракція МОЗ вийде на новий рівень. Я прийшов сюди не просто заради посади, а заради реальних змін: підняття дисципліни, допомоги кожному інтерну та цікавих РП-ситуацій.
1724915273545.jpg

Останнє редагування модератором:

Назар Кондратенко

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2026
Дописи
14
Реакції
3
Бали
8
Ваш ігровий NickName:Назар Кондратенко
Ваше звання у фракції:;
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
Чи готові ви отримати покарання, якщо залишите посаду раніше терміну?:ТАк
Чи був у вас досвід на керівних посадах?: [Так / Ні (якщо так, коротко опишіть де саме) ні
Ваше справжнє прізвище та ім’яНазар Ваш справжній вік:14
Місто, в якому проживаєте:Івано Франківськ
Ваш тег у Telegram: @FERMEROK265
Ваш тег у Discord: usernamenazar04578
Які у вас є ідеї для покращення фракції?:Кожного дня проводити набори
Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Головного Лікаря?:Я хочу спробувати це

Ярослав Ланько

Правнук Дениса Ланька
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
48
Реакції
14
Бали
362
1. Ваш ігровий NickName: Михаїл Архангел 9901
2. Ваше звання у фракції: 2 (завтра буду 3)
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо залишите посаду раніше терміну?: так
5. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: [Так / Ні (якщо так, коротко опишіть де саме)] Був тільки за Підполковнику і Майору на 04 сервері.
6. Ваше справжнє прізвище та ім’я Білоус Володимир
7. Ваш справжній вік: 15 (в грудні 16)
8. Місто, в якому проживаєте: Івано-Франківськ
9. Ваш тег у Telegram: @toven8
10. Ваш тег у Discord: kreonix_8
11. Які у вас є ідеї для покращення фракції?:

1. Система наставників

За кожним новим співробітником закріплювати досвідченого медика. Наставник допомагає новачку навчитися працювати та пояснює правила.

2. Медичні патрулі

Регулярно відправляти екіпажі швидкої допомоги патрулювати місто та швидко реагувати на виклики.

3. Навчання та тренування

Проводити:

• лекції для новачків;
  • тренування з надання допомоги;
  • перевірки знань;
  • практичні RP-ситуації.

4. Великі RP-сценарії

Організовувати масштабні ситуації:

• велика ДТП;
  • масове отруєння;
  • пожежа з постраждалими;
  • надзвичайна ситуація.
МОЗ може співпрацювати з поліцією, ДСНС та іншими державними структурами.

5. Найкращий співробітник тижня

Щотижня обирати найактивнішого медика за:

• активність;
  • кількість допомоги громадянам;
  • участь у заходах;
  • дисципліну.

6. Рейтинг співробітників

Створити систему активності, щоб було видно, хто найбільше працює та заслуговує на підвищення.

7. Медичні відділи

Наприклад:

• Швидка допомога
  • Навчальний відділ
  • Відділ медичного контролю
  • Керівний склад

8. Конкурси всередині МОЗ

Можна проводити:

• медичні вікторини;
  • змагання між відділами;
  • конкурс на найкращу RP-ситуацію;
  • перевірку знань правил.

9. Співпраця з іншими фракціями

Проводити спільні заходи з іншими державними структурами, щоб МОЗ було активною частиною життя сервера.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Головного Лікаря?:

Вважаю, що я повинен зайняти посаду заступника головного лікаря МОЗ, оскільки маю бажання допомагати в розвитку організації та готовий відповідально виконувати свої обов'язки. Я вмію працювати в команді, підтримувати дисципліну серед співробітників і знаходити спільну мову з людьми.

На посаді заступника головного лікаря я буду допомагати головному лікарю в управлінні МОЗ, контролювати роботу співробітників, проводити набори, навчання та тренування для нових працівників.

Також я планую підтримувати активність у фракції, організовувати різноманітні RP-заходи та співпрацювати з іншими державними структурами. Особливу увагу приділятиму новим співробітникам, щоб вони швидше адаптувалися та розуміли свої обов'язки.

Моя головна мета — допомогти зробити МОЗ активною, дисциплінованою та організованою фракцією. Я готовий брати на себе відповідальність, допомагати керівництву та робити все можливе для розвитку організації.

Ярослав Ланько

Правнук Дениса Ланька
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
48
Реакції
14
Бали
362
1. Ваш ігровий NickName: Михаїл Архангел 9901
2. Ваше звання у фракції: 2 (завтра буду 3)
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо залишите посаду раніше терміну?: так
5. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: [Так / Ні (якщо так, коротко опишіть де саме)] Був тільки за Підполковнику і Майору на 04 сервері.
6. Ваше справжнє прізвище та ім’я Білоус Володимир
7. Ваш справжній вік: 15 (в грудні 16)
8. Місто, в якому проживаєте: Івано-Франківськ
9. Ваш тег у Telegram: @toven8
10. Ваш тег у Discord: kreonix_8
11. Які у вас є ідеї для покращення фракції?:

1. Система наставників

За кожним новим співробітником закріплювати досвідченого медика. Наставник допомагає новачку навчитися працювати та пояснює правила.

2. Медичні патрулі

Регулярно відправляти екіпажі швидкої допомоги патрулювати місто та швидко реагувати на виклики.

3. Навчання та тренування

Проводити:

• лекції для новачків;
  • тренування з надання допомоги;
  • перевірки знань;
  • практичні RP-ситуації.

4. Великі RP-сценарії

Організовувати масштабні ситуації:

• велика ДТП;
  • масове отруєння;
  • пожежа з постраждалими;
  • надзвичайна ситуація.
МОЗ може співпрацювати з поліцією, ДСНС та іншими державними структурами.

5. Найкращий співробітник тижня

Щотижня обирати найактивнішого медика за:

• активність;
  • кількість допомоги громадянам;
  • участь у заходах;
  • дисципліну.

6. Рейтинг співробітників

Створити систему активності, щоб було видно, хто найбільше працює та заслуговує на підвищення.

7. Медичні відділи

Наприклад:

• Швидка допомога
  • Навчальний відділ
  • Відділ медичного контролю
  • Керівний склад

8. Конкурси всередині МОЗ

Можна проводити:

• медичні вікторини;
  • змагання між відділами;
  • конкурс на найкращу RP-ситуацію;
  • перевірку знань правил.

9. Співпраця з іншими фракціями

Проводити спільні заходи з іншими державними структурами, щоб МОЗ було активною частиною життя сервера.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Головного Лікаря?:

Вважаю, що я повинен зайняти посаду заступника головного лікаря МОЗ, оскільки маю бажання допомагати в розвитку організації та готовий відповідально виконувати свої обов'язки. Я вмію працювати в команді, підтримувати дисципліну серед співробітників і знаходити спільну мову з людьми.

На посаді заступника головного лікаря я буду допомагати головному лікарю в управлінні МОЗ, контролювати роботу співробітників, проводити набори, навчання та тренування для нових працівників.

Також я планую підтримувати активність у фракції, організовувати різноманітні RP-заходи та співпрацювати з іншими державними структурами. Особливу увагу приділятиму новим співробітникам, щоб вони швидше адаптувалися та розуміли свої обов'язки.

Моя головна мета — допомогти зробити МОЗ активною, дисциплінованою та організованою фракцією. Я готовий брати на себе відповідальність, допомагати керівництву та робити все можливе для розвитку організації.
Нікнейм на форумі інший бо ще є кд від іншого сервера поміняю 2 вересня на Михаїл Архангел

Поліна Шнайдер

L-МОЗ 07
Лідер
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
44
Реакції
17
Бали
103
ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВИ:

Ваш ігровий NickName: Захар Богун!
Ваше звання у фракції: Лікар-психіатр! (9)
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звісно!
Чи готові ви отримати покарання, якщо залишите посаду раніше терміну?: Звісно!
Чи був у вас досвід на керівних посадах?: [Так / Ні (якщо так, коротко опишіть де саме)]: Лікар психіатр (9) - 07 сервер, але так більш розуміюся по посаді заступника, дуже багато відео подивився по цьому, та по правилам теж розуміюся!
Ваше справжнє прізвище та ім’я: Братців Іван!
Ваш справжній вік: 12! (Прошу виключення)
Місто, в якому проживаєте: Волинська область, Луцьк!
Ваш тег у Telegram: @IVAN_BRATCIV
Ваш тег у Discord: miki_royc

• Створення/покращення спеціалізованих підрозділів:
    • ШМД (Швидка Медична Допомога): Організація активних патрулів по місту та швидкого виїзду на виклики
    • ВММ (Військово-Медична Медицина): Тісна співпраця з ЗСУ/НПУ/СБУ, проведення медоглядів для бійців під час призовів або спільного чергування на блокпостах.
  • Регулярні РП-заходи та тренування: Проведення спільних навчань з іншими держ. структурами (наприклад, евакуація поранених із зони надзвичайної ситуації разом із ДСНС та НПУ тощо).
  • Система мотивації та преміювання: Впровадження щотижневого конкурсу «Кращий медик тижня» з грошовими винагородами за найбільшу кількість викликів, вилікуваних пацієнтів та активну участь у життя фракції.
  • Дисципліна та субординація: Проведення щоденних перевірок знання статуту, тен-кодів та правил використання /me, /do, /try для підвищення загального рівня РП у фракції.

Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Головного Лікаря?: Досвід та знання РП: Відмінно знаю статут МОЗ, правила серверу, тен-коди та специфіку роботи медичної фракції. Вмію якісно відгравати будь-які медичні сценарії.
- Зі мною фракція МОЗ вийде на новий рівень. Я прийшов сюди не просто заради посади, а заради реальних змін: підняття дисципліни, допомоги кожному інтерну та цікавих РП-ситуацій.Переглянути вкладення 439525
Відмовлено, по причині відсутності у організації.
L-МОЗ
Поліна Шнайдер

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі