- Реєстрування
- 3 Гру 2024
- Дописи
- 393
- Реакції
- 91
- Бали
- 217
- Вік
- 27
Вітаю, шановні працівники!
У даній темі ви можете подати заявку на посаду інструктора.
📌 Вимоги до кандидатів:
🩺 Звання: Мати щонайменше 5-те звання у МОЗ.
📚 Знання матеріалу: Досконало знати загальні лекції.
🎭 RolePlay (RP): Вміти правильно та грамотно відігравати команди (/me, /do, /try).
🎤 Зв'язок: Мати робочий мікрофон.
ℹ️ Інформація про посаду інструктора
📌 Основні положення та привілеї:
🎓 Повноваження: Після успішного проходження обзвону інструктор отримує право приймати іспити та проводити лекції для працівників усіх підрозділів.
📈 Система підвищення: Для інструкторів діє окрема система підвищення у званні.
💰 Преміювання: Для інструкторів розроблено спеціальну систему преміювання за активну роботу.
📈 Система підвищення: Для інструкторів діє окрема система підвищення у званні.
💰 Преміювання: Для інструкторів розроблено спеціальну систему преміювання за активну роботу.
⚠️ Важливі обмеження щодо прийому іспитів:
📉 Ліміт за званням: Приймати іспити дозволено тільки до свого власного звання включно.
💡 Приклад: Якщо ви маєте 6-те звання, ви можете приймати іспити у працівників до 6-го звання. Якщо до вас звернувся співробітник 7-го звання, який хоче скласти іспит на 8-ме — ви не маєте права приймати в нього цей іспит.
💡 Приклад: Якщо ви маєте 6-те звання, ви можете приймати іспити у працівників до 6-го звання. Якщо до вас звернувся співробітник 7-го звання, який хоче скласти іспит на 8-ме — ви не маєте права приймати в нього цей іспит.
📝 Форма подачі заявки:
__________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________
Головному лікарю
Міністерства охорони здоров'я
Ізмайловій Діані Едуардівні
Від працівника МОЗ: [Ваше Прізвище та Ім'я]
Міністерства охорони здоров'я
Ізмайловій Діані Едуардівні
Від працівника МОЗ: [Ваше Прізвище та Ім'я]
ЗАЯВКА на посаду ІНСТРУКТОР
Я, [Ваше Прізвище, Ім'я та По батькові], хочу спробувати свої сили на посаді інструктора.
Нижче залишаю необхідні дані для перевірки:
1. Ваш нікнейм:
2. Ваш номер паспорту (ID):
3. Скріншот посвідчення (через Imgur або аналоги):
4. Чому бажаєте стати інструктором?:
Дата: [ДД.ММ.РРРР]Я, [Ваше Прізвище, Ім'я та По батькові], хочу спробувати свої сили на посаді інструктора.
Нижче залишаю необхідні дані для перевірки:
1. Ваш нікнейм:
2. Ваш номер паспорту (ID):
3. Скріншот посвідчення (через Imgur або аналоги):
4. Чому бажаєте стати інструктором?:
Підпис: [Ваш підпис / Нікнейм]
___________________________________________________________________________________________________
Останнє редагування: