Важливо МОЗ | Заявки на посаду Лікар-психіатр [9] (Відкрито)

Діана Ізмайлова

L МОЗ
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
387
Реакції
91
Бали
217
Вік
27
емблема.PNG

Вітаю, шановні колеги!
У цій темі ви можете подати заявку на керівну посаду Лікар-Психіатр [9].

⚠️
Якщо ви не відповідаєте хоча б одному з критеріїв нижче — ваша заявка буде автоматично відхилена.

📌 Вимоги до кандидата:

📱 Зв'язок: Мати Discord та Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
🎂 Вік: Бути старше 14 років (можливі винятки).
🛡️ Історія ігрового акаунта: Не мати за всю історію гри блокувань за критичні порушення.
🏷️ Ігровий нік: Мати RolePlay Nick Name за формою Ім'я_Прізвище.
📚 Знання правил: Знати правила сервера та правила державних організацій.
⏱️ Онлайн: Мати можливість приділяти грі від 3 годин на день.
🤝 Комунікабельність: Мати бажання працювати в колективі та вміти спілкуватися з людьми.
🩺 Посада: Мати щонайменше третій ранг (фельдшер) у фракції.
📊 Рівень: Мати 10-й ігровий рівень.
🎤 Обладнання: Мати робочий мікрофон.

📝 Форма подачі:

1. Ваш ігровий Nickname:
2. Чи ознайомлені ви з правилами організації?:
3. Чи був у вас досвід на високих посадах в державних структурах?:
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
5. Ваш логін в Discord:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш справжній вік:
8. Місто в якому живете:
9. Ваше звання у фракції:
10. Ваш ігровий рівень:

11. Ваші ідеї щодо покращення МОЗ:

📌 Додаткова інформація:

🚫 Дві та більше заявки від одного кандидата — відмова.
📋 Копіювання заявкивідмова.
💬 Флуд у цій темі заборонено (якщо це робить гравець, який подає заявку) — відмова.
🇺🇦 Ігровий NickName має співпадати з NickName на форумі та бути написаний українською мовою.
🔀 Дві заявки на різні посадивідмова.
💡 Нерозкриті ідеї для покращеннявідмова.

Останнє редагування:

Марк Петренко

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2026
Дописи
12
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш ігровий Nickname: Марк Петренко
2. Чи ознайомлені ви з правилами організації?: Саме так
3. Чи був у вас досвід на високих посадах в державних структурах?: Ні, хочу спробувати себе на цій посаді
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Бондаренко
5. Ваш логін в Discord: mark_32384892
6. Ваш тег в Telegram: @Prosto_Maxim1502
7. Ваш справжній вік: 13 (Прошу виключення)
8. Місто в якому живете: Львів
9. Ваше звання у фракції: 8 (Сімейний лікар)
10. Ваш ігровий рівень: 24
11. Ваші ідеї щодо покращення МОЗ: 1. Хочу робити більше РП та ГРП ситуацій наприклад: «День відкритих дверей МОЗ» — показати роботу лікарні, провести екскурсію та ознайомити інших співробітників та громадянин із роботою медиків., «Замінування МОЗ» — Надходе повідомлення від МОЗ через засекречену рацію про замінування, повідомлення отримають всі державні організації, ДСНС - Сапери оперативно зреагують на повідомлення та виїдуть екіпажі для розмінувовування, НПУ - перекриє дороги та забезпечить доступ лише для державних організацій, СБУ - оточить територію своїми співробітниками задля контролю та забезпечення охорони, ЗМІ - прибуває для ведення репортажу та взяття інтерв'ю, написання газети, МОЗ - організовує пункт незламності для надання ПМД або лікування. «Перевірка лікарні» — провести перевірку обладнання, медикаментів, ренгенів, дифібриляторів, МРТ та іншого обладнання, «Перевірка транспорту МОЗ» - Медичні працівники проводять планову перевірку службового автомобіля: оглядають кузов, колеса, двигун, аптечку, медичне обладнання та перевіряють готовність транспорту до виїздів і рп "День аналізу крові" - пропонувати всім громадянинам здати ЗАК, щоб дізнатися показники здоров'я. 2. Проводити лекції особовому складу по типу "Перша Медична Допомога", " Правила використання дифібрилятора", "Кровотечі", "Медичні Терміни" і так далі. 3. Проводити тренування по типу: "Віджимання", "Присідання", "Качання пресу", "Біг".

З повагою Марк Петренко

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
8
Бали
163
1. Ваш ігровий Nickname: Нестор Любарт

2. Чи ознайомлені ви з правилами організації?: так

3. Чи був у вас досвід на високих посадах в державних структурах?: ні

4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: готовий надати на обзвоні або при запросі у ПП

5. Ваш логін в Discord: lama111_.

6. Ваш тег в Telegram: @Mnmiop1

7. Ваш справжній вік: 15

8. Місто в якому живете: готовий надати на обзвоні або при запросі у ПП

9. Ваше звання у фракції: Сімейний лікар(8)

10. Ваш ігровий рівень: 26

11. Ваші ідеї щодо покращення МОЗ:

я вважаю, що потрібно більше часу приділяти для агітацій та наборів до нас, так як у нас наразі дуже мало людей в організації.

а ще одна моя ідея заключається в тому, щоб давати невеличкі премії та подяку (ту, що дається через планшет заступників та просто головного лікаря) за підвищення. тобто підвищення, після чого премія (у розмірі, який я запропоную в майбутньому) та подяку. я пропоную давати премію (звання – звання. сума):

1–3 — 20.000 грн
4 — 30.000 грн
5–6 — 50.000 грн
7–8 — 100.000 грн

так, я згоден з тим фактом, що це не є прям сильною мотивацією подаватись на роботу в МОЗ, але це є лише приємним бонусом для наших співробітників і дрібничкою, щоб показати усім, що у нас досить щедрий старший склад.

ще однією ідеєю буде створити на держпорталі канал (або додати в систему підвищення), в якому буде розповідатись, що стає доступне такому-то званню. (наприклад: Офтальмолог (5) — звання доступно: видача медичних книжок. Автопарк: Hundai Staria (https://postimg.cc/V5pJtVSR)).

ну і остання моя ідея — це зробити також на держпорталі "каталог автопарку та форму МОЗ" (можлива інша назва), який буде поділений на одяг та автомобілі, де будуть фотографії автопарку та їхня максимальна швидкість, а також для чого використовується. а в розділі з одягом — фото одягу, їхнє айді, звання (якщо є).

мої ідеї можливо є не дуже досконалими але хочаб трошки вони роблять нашу любу МОЗ краще

з Любов'ю Нестор Любарт <3

Останнє редагування:

Діана Ізмайлова

L МОЗ
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
387
Реакції
91
Бали
217
Вік
27
📋 Результати розгляду заявок на посаду Головного відділенням

Схвалені кандидати до проходження співбесіди:

Нестор Любард
Марк Петренко

Відмовлені в проходженні співбесіди:

📌 Інформація для схвалених кандидатів:

Співбесіда (обзвон) буде проведена в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 06 Подільський Край 27.08.2026 о 18:00.

Учасникам обзвону необхідно:

Бути в каналі «Очікування обзвону №1» за 10 хвилин до початку.
Змінити нікнейм у Discord за формою:
[К-ЛП МОЗ] NickName.

⚠️ Час проведення може бути змінено через технічні причини.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі