Важливо МОЗ | Консультативний облік у лікаря-психіатра

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
1776967107756.png

Вітаю!
У межах цієї процедури створюється установка на облік у лікаря-психіатра з наданням спостереження за станом здоров'я. За результатами огляду видається офіційний документ, що підтверджує враження психічних розладів.

Актуальна таблиця - Кліктабельно

Для того щоб встати на облік вам потрібно заповнити анкетку:

Я, Прізвище Ім'я, прошу поставити мене на консультативний облік у лікаря-психіатра з метою спостереження за станом психічного здоров’я та проходження відповідної перевірки.

Огляд необхідний для отримання офіційного висновку (щодо вживання медичного канабісу/алкоголя в лікувальних цілях) (або придатності до володіння зброєю та подальшого) оформлення ліцензії.

За результатами консультації прошу видати відповідний документ (висновок) і занести в Єдиний Державний Реєстер Психіатричного Обліку(ЄДРПО).

Дата: ____________
Підпис: ____________

Індентифікаційний код(ID): _______________

Бодя Гаресон☕

Шановний гравець
Реєстрування
24 Сер 2023
Дописи
64
Реакції
43
Бали
63
Я, Бодя Гаресон, прошу поставити мене на консультативний облік у лікаря-психіатра з метою спостереження за станом психічного здоров’я та проходження відповідної перевірки.

Огляд необхідний для отримання офіційного висновку (щодо вживання медичного канабісу/алкоголя в лікувальних цілях) (або придатності до володіння зброєю та подальшого) оформлення ліцензії.

За результатами консультації прошу видати відповідний документ (висновок) і занести в Єдиний Державний Реєстер Психіатричного Обліку(ЄДРПО).
Дата: 26.04.2026
Підпис: by Gareson
Індентифікаційний код(ID)
: 33579

Владка Гаресон

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
1,174
Реакції
440
Бали
223
Я, Владка Гаресон, прошу поставити мене на консультативний облік у лікаря-психіатра з метою спостереження за станом психічного здоров’я та проходження відповідної перевірки.

Дата: 26.04.2026
Підпис: by Vladka Gareson
: 133070

максим труба

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
8
Реакції
4
Бали
8
Я, Максим труба прошу поставити мене на консультативний облік у лікаря-психіатра з метою спостереження за станом психічного здоров’я та проходження відповідної перевірки.

Дата: 09.05.2026
Підпис: by Truba
: 124042

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі