- Реєстрування
- 9 Лип 2024
- Дописи
- 54
- Реакції
- 29
- Бали
- 63
Вітаю, шановний працівник! В даному розділі ви маєте змогу залишити заявку, яка поверне вас до роботи у МОЗ.
Умови для повернення:
- Відновленню в організації підлягають тільки ті працівники, які перед звільненням мали не менше 4 рангу.
- Відновлення в організацію заборонено, якщо з моменту звільнення за власним бажанням минуло більше двох тижнів (14 днів).
- Відновлення в організацію проводиться на одну посаду нижче попередньої (тобто якщо у вас був 6 ранг, то при поверненні буде 5) .
Форма подачі заявки:
Головному лікарю Тимофію Дмитровичу
Від (Прізвище, ім'я)
Рапорт
Я, (ПІБ), прошу Вас, розглянути цю заяву на повернення до Міністерства Охорони Здоров'я. Я ознайомився(-лась) з усім, що необхідно для повернення і зобов'язуюся діяти, керуючись цим.
1) Ім'я та прізвище:
2) Звання на якому ви перебували під час звільнення:
3) Трудова книга:
4) Дата та підпис:
Умови для повернення:
- Відновленню в організації підлягають тільки ті працівники, які перед звільненням мали не менше 4 рангу.
- Відновлення в організацію заборонено, якщо з моменту звільнення за власним бажанням минуло більше двох тижнів (14 днів).
- Відновлення в організацію проводиться на одну посаду нижче попередньої (тобто якщо у вас був 6 ранг, то при поверненні буде 5) .
Форма подачі заявки:
Головному лікарю Тимофію Дмитровичу
Від (Прізвище, ім'я)
Рапорт
Я, (ПІБ), прошу Вас, розглянути цю заяву на повернення до Міністерства Охорони Здоров'я. Я ознайомився(-лась) з усім, що необхідно для повернення і зобов'язуюся діяти, керуючись цим.
1) Ім'я та прізвище:
2) Звання на якому ви перебували під час звільнення:
3) Трудова книга:
4) Дата та підпис: