Даниїл Хліманцов
Пенсія | Hlimancov FamQ
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я
Шановні колеги та пацієнти! Госпіталізація та подальше лікування суворо регулюються статутом Міністерства Охорони Здоров'я. Дотримання чіткої послідовності дій та якісна відігровка є запорукою професійного рівня RolePlay у нашій організації.
Загальний порядок госпіталізації
- Прибуття до лікарні: Пацієнт може звернутися самостійно або бути доставленим бригадою екстреної медичної допомоги (швидкою).
- Первинна діагностика: Лікар зобов'язати запитати про загальне самопочуття пацієнта («На що скаржитесь?») та провести поверхневий медичний огляд.
- Документальне оформлення: Використання профільних RP-команд (/me, /do, /try) для заповнення медичної картки та фіксації госпіталізації в системі.
- Стаціонарне лікування: Після встановлення діагнозу хворого направляють до ліжка в палаті, де відбувається системне відновлення здоров'я (HP).
Основні правила для пацієнтів та відвідувачів
- Дотримання черги: Категорично заборонено вибігати наперед інших пацієнтів або заходити в службові приміщення лікарні без дозволу персоналу.
- Культура поведінки: Заборонено кричати, влаштовувати бійки чи використовувати нецензурну лексику в стінах медичного закладу.
- Обов'язкова RP-відігровка: Якщо лікар просить вас «лягти на кушетку» або «прийняти призначені ліки», ви повинні підіграти через текстовий чат або відповідні анімації.
- Вартість послуг: Як правило, системне лікування в лікарняній палаті є безкоштовним або коштує мінімальну суму ігрової валюти (залежно від актуальних налаштувань сервера).
Покроковий алгоритм та приклади RP-відігровки для медика
Для якісної відігровки процесу госпіталізації дотримуйтеся логічного ланцюжка: від реєстрації прибуття до розміщення пацієнта в палаті.
1. Прибуття та реєстрація пацієнта
- /me дістав медичний планшет та відкрив загальну базу даних лікарні
- /do Планшет увімкнений, на екрані відкрито електронний розділ "Реєстрація пацієнтів".
- /me ввів анкетні дані пацієнта (ім'я, вік) та зафіксував причину госпіталізації
- Діалог: «Вітаю, я черговий лікар. Зараз ми швидко оформимо вас до стаціонару. Будь ласка, не хвилюйтеся, ви у безпеці.»
2. Транспортування тяжкохворого до палати
- /me підкотив медичну каталку впритул до задніх дверей карети швидкої допомоги
- /me обережно переклав пацієнта з нош машини на м'яку каталку
- /do Пацієнт надійно розташований на каталці.
- /me зафіксував потерпілого захисними ременями та обережно попрямував до ліфта
3. Оформлення в палаті та підключення обладнання
- /me закотив каталку до лікарняного ліжка та допоміг пацієнту комфортно перелягти
- /me дістав з медичної шафки чистий комплект постільної білизни та застелив ліжко
- /do На приліжковій тумбі встановлено сучасний монітор показників життєдіяльності.
- /me прикріпив одноразові датчики до грудей пацієнта та зафіксував пульсоксиметр на пальці
- /do На моніторі стабільно відображаються пульс та поточний рівень кисню в крові.
4. Призначення та встановлення крапельниці
- /me відкрив одноразовий стерильний набір для встановлення внутрішньовенного катетера
- /me ретельно обробив ділянку шкіри на руці пацієнта серветкою з антисептиком та ввів голку у вену
- /do Катетер успішно встановлено та надійно зафіксовано медичним пластиром.
- /me під’єднав інфузійну систему з лікарським розчином до катетера та налаштував швидкість подачі
- Діалог: «Це фізрозчин з вітамінним комплексом та знеболювальним. Вам стане значно легше вже за 10-15 хвилин.»
Важливо знати (Медичний регламент)
Згідно з сучасними медичними вимогами, госпіталізація проводиться за суворими показаннями, коли загальний стан здоров'я пацієнта потребує цілодобового нагляду та інтенсивної терапії.
- Екстрена госпіталізація: Проводиться виключно виїзними бригадами швидкої допомоги при критичних, загрозливих для життя станах.
- Планова госпіталізація: Потребує наявності офіційного направлення від профільного лікаря та попереднього погодження точної дати.
- Необхідні документи: Пацієнт повинен мати при собі паспорт громадянина, актуальні результати базових аналізів та лікарське направлення.