Схвалено МОЗ Тарас Турбо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Турбо

S-L МОЗ І 05
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
53
Реакції
25
Бали
366

Андрій Грушевський

Адміністратор І Південна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
88
Реакції
95
Бали
222
Вітаю
Розглянувши ваш звіт, виношу вердик:

1️⃣Виконання обов’язків заступника - 4/5.

2️⃣Кількість роботи з особовим складом - 2,5/5.
3️⃣Взаємодія з державними організаціями - 3/5.
4️⃣Звіт написаний вчасно - 5/5

5️⃣Якість оформлення, зручність перевірки - 5/5.

1.Щодо "Розпочав допомогу на наборі", з наступного звіту попрошу вас більше не використовувати терміни "почав/закінчив" у подібних заходах, лекція, тренуваннях, тощо. Замість "Розпочав допомогу на наборі" ви можете сказати "Шановні співробітники СБУ, я прибув до вас з метою мед огляду під час співбесіди до ваших лав" та "На цьому співбесіду завершено, мед.огляди я провів, на все добре", потрібно бути більш креативним у данному питанні.
2.Також попрошу щоб у пунктах де є взаємодія з РП командами (/me,/do,/try) щоб на скріншотах було видно більше відігровок для оцінки РП знаннь.
3.Якщо не складно - попрошу вас записувати лекції на відеозапис якщо ви проводите їй у голосовий чат, це надасть слідкуючим адміністраторам що саме ви намагаєтесь "вкласти у голови" співробітникам.
4.В пункті "РП Спільне з СБУ" не видно жодної відігровки, тому воно не буде вам давати стільки балів стільки могло би давати якщо б було видно дійсно якісні відігровки, я знаю що ви можете їх робити, я в вас вірю та сподіваюсь на виправлення ситуації в подальшому часі.

Звіт набрав 39 балів.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі