Артем Ескобар
Гість
- Реєстрування
- 5 Тра 2023
- Дописи
- 61
- Реакції
- 38
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця:Максим Хосслер
- Особистий нікнейм:Артем Ескобар
- Суть скарги:Я стояв в лікарні балакав та він просто підійшов та не спросив почав лікувати, я далі спілкуюсь та потім хочу відійти та він мене тримає далі насильно, хоча лікари інші мене лікували одразу за 10сек максим! далі він каже болька дом багато разів та їого подруга також,я викликаю админа перший раз вона не реагує я викликаю вже другий раз вона каже що це рп процесс але,далі вона схоже побачила що він насильно мене тримає він каже снова "болька дом" та вона каже щоб він мене відпустив но він не реагує та каже "пускай поплачет" це вже є порушенням субординації та якщо б мене з поліції не взяли в кайданки я мабуть там стояв ще б хвилин 20.Прошу видати покарання: звільнення або звільнення +зачс//+чс моз.тому що це вже грубе порушення "субординації" та "переважання повноважень" коли затримає мене насильно на лікуванні коли я кажу відпусти!.....
- Докази (скріншот/відео):КЛИК...тайм коди:00:00-початок,00:03 починає лікування,00:04 каже болька жизнь,00:56 кажу:чому не відпускаете мене?.01:11 каже:я вам як врач кажу ви просто в лікарні "проживаєте".01:23 каже:болька жизнь,01:24 викликав адміністрацію,01:42 каже пациент у вас дуже "серйозна хвороба".02:57каже 10 хвилин вам обов'язково "лечиться".03:28 каже:болька жизнь,ескобар болька жизнь.04:35 игнорує вимоги лікування другого пациента.04:52 каже що я не можу розмовляти якщо "капельница",але "капельница " в руку колиться та я можу розмовляти.05:52 відпові админ.06:22 админ каже їому щоб він мене відпускав але він ігнорує.06:22 він каже хай поплаче.06:34 админ їому каже дотримуйтесь субординації.06:41 приїшов пан з НПУ щоб врятувати мене тому що не на прахання админа не на мої слова не реагує.07:00 админ каже дякую влад напевно за те що врятував мене.07:09 кінець.07:23.кінець видео.
Дата порушення:17.09.2023
Останнє редагування: