Відмовлено Мадара Макалістер//Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петя Порошенко

Активний
Реєстрування
10 Січ 2023
Дописи
95
Реакції
18
Бали
8
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Макалістер Мадара Олегович
Стать:Чоловіча
Мати -Наталя
Батько -Олег
Зріст та вага: 1,59 65 кг
Дата народження: 15.12.2005
Вік:18
Місце народження:Харків
Національність:Українець
Місце проживання:Харків
Захоплення:Поліція, займатися спортом
Сімейний стан:Средній
Статура:Спотривна
Колір очей:голубі
Зачіска: назад
Відмітні знаки: Накачаний , гарний , завжди ночить окуляри

I. Народження.
Пізня ніч. Надворі дуже темно,а в лікарні м.Х народжуєтся Мадара,його одразу так назвали бо його очі були неначі зірки на небі. Ось настав ранок я нарешті побачив свою матусю,вона теж як мене побачила на її глазах з'явилися сльози. Я тоді був малий нічого не розумів.Ми з матусею лежали на ліжку вона тримала мене на руках завжди,і так міцно-міцно неначе боїтся мене відпустити. Вже 4 день після мого народження.Ось настав вже 14-тирнадцятий день нас з матусею забрав тато,ми як приїхали,вони мене поклали в кроватку я там лежав та заснув.

HTjrG.png

II. Дитинство

Я пам'ятаю себе десь 3-4 років.Тоді я вже майже навчися говорити щось говорив, але по своїму.Я скажу по секрету, я дуже любив мамине молоко та пив його до 4 років. Я дуже любив гратися машинками , та різними іграшками, матуся мене катала по майданчику,на каляскі.Час дуже швидко летить та я це ще досі пам*ятаю.Якось у мене з*явився друг Стас,ми з ним бавилися, гралися в пісочниці, лазали по горкам,спускалися з них.Та іноді ми могли не поділити якусь машинку та побитися.

1666916106259.png

III. Початкова школа.

У перший клас я вже пішов в 7 рочків. У 1-шому та у 2-гому класі не було нічого цікавого, тому я їх пропущу.Ось Мадара вже у 3 класі йому подобалася дуже фізична культура тому коли він приходив зі школи,одразу йшов займатися.У нього був навіть свій особистий спортзал в кімнаті.Там були гантелі, штанги, гирі, експанд але звичайно не великі за вагою.Тому в 3-тьому класі його фізична підготовка була вже сильнішою. в четвертому класі не було цікавого я його пропущу.

1666916106259.png

IV. Середня школа.

Після четвертого класу мене перевели до нової школи бо ми переїхали в інший район.Там я познайомився вже з новими друзями.Ми з ними зависали у кожного на хаті уявляли що ми по-типу п"яні але ми пили компот або воду і казали що це потипу алкоголь.Ми з ними вчилися в одній школі , ось вже 5-тий клас.Рок за роком йшли а ми цього не помічали.Якось в 6-стому класі до нас прийшов новенький,та він був дуже гордий,я б сказав занадто гордий,та якось він мені підкинув приправу з мівини у нас учителька була строга , аоно на весь клас посало воняти , учителька розізлилась та почали ми трусити рюкзаки,і знайшли її у мене повели до директора визвали батьків,я тоді таких ляпасів отримав ой-ойо-ойо як больче було.А ці 4 роки нічого не змінилося,я їх пропущу.

1666917125972.png

V. Старша школа.
Нарешті, вже аж 10-тий клас ще 3 роки та я вільний, моя мета була бути працівником Національної Поліція України.Я почав учити всі закони все про Національну Поліцію України.Та я нарешті його вивчив.У мене все більше-та більше стало друзів,багато моїх друзів курило цигарки,але я за здоровий спосіб життя, тому я не курив.Я займався спортом, Грав в валейбол та багато іншого.Ось і насстав 12-цятий клас моєї учеби я дуже вже хотів поскороші закінчити та поступити в універсетет.Я був відміником тому не було ніяких проблем з школою. А так в 12-надцятому класі нічого цікавого не було.Ось настав вирішальний 13 клас,я дуже нервував.Все пройшло як завжди повторювали матеріал вичилися підготувалися до іспитів.Ось останній дзвоник, всі стоять гарні в вишиванках та я теж , нас почали проводжати та в музиці йшов гімн України.

HTjrG.png

VI. Інститут та перший хабар.
Шкільні іспити я склав на відмінно, та на вступ до академії Поліції теж . У мене в інституті зі всіма предметами було все ідеально, але велике " АЛЕ" у мене було погано все з фізикою не із-за того що я її незнав, я її добре знав але вчитель мені занижав бали та він не любив мене. Ось я вже знайшов собі підроботок, після пар я працював в ресторані баристою та заступав на нічну зміну, не висипся взагалі, але хочаби собі на проживання та на учобу трохи заробив.Вже треба було здавати іспит на красний диплом.Але я його здав і знаєте як, я дав хабара вчителю .

HTjrG.png

VII. Доросле життя.

Після академії,я пішов працювати у Національну Поліцію України, спочатку було важко все нове та було важко,у нас був генерал та йому вже було багато років,всьому він мене навчив. Перший мій виклик,якась жіночка врізалася в автівку ми довго розбиралися , та ми склали протокол довго розбиралися та генерал навіть похвалив мене, ось я вже підвищився , генерал пішов на пенсію, та я з ним спілкувався він був дуже добрую людиною та піклувався про особовий склад , майже весь час уділяв своїм працівникам. ТА ось новий генерал , спочатку ми з ним не дуже поладили та потім,все налагодилося та ми жили з усім колективом дружно.

1666918182584.png

VIII. Наші часи.
Після довгої соужби в Національній Поліції України у мене з*явилося жага допомагати усім людям, рятувати їх від небезпеки тому на вихідних я працював у ДСНС я там виїджяв на не складні виклики, та одного разу мені попався виклик там горіла,Ферма спочатку вивезли всю худобу та почали тушити вогонь, чудом усі вижили всі були живі.Отак моє життя продовжуєтся і буде!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі