Розглянуто Майкл Вейнс [158402]//дуже грубі образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
1. Нікнейм гравця: Майкл Вейнс [158402]
2. Особистий нікнейм: Кейт Чарівна [134338]
3. Суть скарги: Дуже грубі образи. Оскільки таких гравців, як Владислав та Дарія Уткіни, я знаю особисто та знаю, що в даний момент у власниці рієлторської агенції немає змоги зайти та проплатити товар, через що багато гравців не можуть зайти в саму агенцію, а в деяких завдання "Завітай в агенцію", то через це гравці дуже нервують, але в нас така сама ситуація зі стрип клубом. Я могла передати цей скріншот сім'ї Уткіних, але тоді можливо відхилили, бо докази від третього обличчя. Як на мене, то покарання у вигляді муту даному гравцю - занадто мало, адже це не просто натиснути кнопочку "Я" та сказати, він чітко прописав "/vip" та своє повідомлення, значить повністю розумів, що робив! Тому я наполягаю на найбільш суворому покаранні для Майкла Вейнса! Дякую за увагу т справедливий розгляд скарги!
4. Докази (скріншот/відео):

1713410204117.png

5. Дата порушення: 18.04.2024

Олександр Грінка

Поважний гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
197
Реакції
110
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Майкл Вейнс [158402]
2. Особистий нікнейм: Кейт Чарівна [134338]
3. Суть скарги: Дуже грубі образи. Оскільки таких гравців, як Владислав та Дарія Уткіни, я знаю особисто та знаю, що в даний момент у власниці рієлторської агенції немає змоги зайти та проплатити товар, через що багато гравців не можуть зайти в саму агенцію, а в деяких завдання "Завітай в агенцію", то через це гравці дуже нервують, але в нас така сама ситуація зі стрип клубом. Я могла передати цей скріншот сім'ї Уткіних, але тоді можливо відхилили, бо докази від третього обличчя. Як на мене, то покарання у вигляді муту даному гравцю - занадто мало, адже це не просто натиснути кнопочку "Я" та сказати, він чітко прописав "/vip" та своє повідомлення, значить повністю розумів, що робив! Тому я наполягаю на найбільш суворому покаранні для Майкла Вейнса! Дякую за увагу т справедливий розгляд скарги!
4. Докази (скріншот/відео):

Переглянути вкладення 206274
5. Дата порушення: 18.04.2024
Вітаю!
Гравець Майкл Вейнс отримує покарання
pmute 158402 180 Образа гравців у VIP.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі