Зачинено Майк Вілландсен // Мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
31
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Вероніка Дніпровська
2. Нікнейм адміністратора: Майк Вілландсен
3. Суть скарги: Я не заперечую проти виданого мені муту, проте хотіла б звернути увагу на те, що в даній ситуації покарання отримала лише я, хоча конфлікт був двостороннім. Ситуація розпочалася з того, що я сиділа з другом у машині. До нас підійшов гравець і почав бити автомобіль. Ми вийшли та за звичкою дістали М4, після чого нам одразу почали погрожувати форумом, зокрема скаргою за DM ZZ (якщо б ми його вбили). Після цього ми сіли назад у машину та перебували в АФК. Майже одразу гравець знову почав бити авто, ми вийшли, а він побіг у сторону входу до НПУ. Ми сіли в машину, після чого він дістав М4 та почав прострілювати колеса, а потім одразу забіг в інтер’єр. Ми зайшли туди ж, щоб з’ясувати ситуацію в розмові, проте гравець поводився неадекватно, провокував та почав зачіпати тему батьків і переходити на особистості. Я визнаю, що з мого боку були некоректні висловлювання, однак вважаю, що покарання мало б бути застосоване не лише до мене, адже провокація та порушення були з обох сторін. Прошу переглянути докази та винести об’єктивний і справедливий вердикт.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 03.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Адміністратор відреагував на репорт та зафіксував порушення з вашого боку. Якщо у вас наявні докази порушення з боку іншого гравця, будь ласка, подайте скаргу в відповідний розділ форуму.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі