Відмовлено Майк Вілландсен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,726
Реакції
1,122
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Денис Судаков
2. Нікнейм адміністратора: Майк Вілландсен
3. Суть скарги: Шановна головна адміністрація, звертаюся до вас із проханням перерозглянути рішення адміністратора, який видав мені покарання. Почну з того що адміністратор видав покарання у вигляді блокування на 7 днів за порушення правила UKRAINE GTA "5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів". Також він не повідомив ГС/ЗГС держ про те що я являюся заступником лідера та одразу заблокував. Я хотів вирішити цю ситуацію разом із ЗГА, я йому написав та покликав у голосовий канал, він сказав що зможе після 19.00. Я сказав добре, та після 19.00 йому написав та нагадав, але протягом двох годин та до цього моменту він не переглянув повідомлення. Тому звертаюся офіційно через форум. Моє звернення просте навіть назвав його компромісом. Мої вимоги стосовно ситуації: мене розблоковують, повертають на посаду із 2/3 доган та 1/2 попереджень, дають мут за порушення правил UKRAINE GTA "5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів" та "5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів" також адміністратуру, який видав покарання - провести бесіду без будь-яких покарань. У разі якщо головна адміністрація згодна із покаранням у вигляді блокування, пропоную наступне - видати покарання згідно правил та врахувати те що я вже відбував у блокуванні 1 добу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 12.12.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись з відео доказами виношу вердикт
Факт порушення вами правил проєкту UKRAINE GTA, а саме:
п. 5.14 - “Згадка рідних / родичів” | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
п. 5.9 - “Образа гравців” | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
п. 5.10 - "Неповажне ставлення до гравців" | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
є підтвердженим. Незалежно від вашої посади , правила є однаковими для всіх гравців без винятків. Як працівник НПУ ви маєте показувати приклад для наслідування.
Покарання у вигляді блокування на 7 днів було видано адміністратором у межах його повноважень з урахуванням сукупності порушень, контексту ситуації та загальної поведінки. Порушень у діях адміністратора не виявлено.
Посилання на те, що адміністратор не повідомив ГС/ЗГС Держ або ЗГА не вийшов на зв’язок у зазначений вами час, не є підставою для скасування або пом’якшення покарання. Адміністратор не зобов’язаний попередньо погоджувати блокування за очевидні порушення правил.
Запропонований вами “компроміс” (зняття блокування, повернення на посаду, заміна покарання на мут) не може бути прийнятий, оскільки суперечить чинним правилам та практиці їх застосування.
Підстав для проведення будь-яких заходів або бесід щодо адміністратора, який видав покарання, немає.
Відбувайте покарання та робіть висновки

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі