Відмовлено Майор ДКВС-України Петро Брауні, моє цікаве життя на проекті гта Україна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
20
Реакції
28
Бали
16
Мене звати Петро Брауні, народився 27 травня 1992 року в тихому селі Калинівка. Моє дитинство було звичайним — допомагав батькам по господарству, працював у полі, мріяв про спокій і порядок у своїй країні. Від малого я поважав військових — для мене це були справжні герої, і я твердо вирішив, що колись сам одягну форму.

Досягнувши повноліття, я вступив до Збройних Сил України. Служба навчила мене дисципліни, витримки та командної роботи. За певний період часу я проявив себе як відповідальний і чесний боєць, тож дослужився до звання капітан.

Прагнучи більшого, я вирішив продовжити кар’єру у Службі Безпеки України, де обіймав посаду старшого лейтенанта. Робота була складною, відповідальною — часто доводилося приймати непрості рішення. Але після кількох років служби я зрозумів, що потребую перепочинку, і звільнився, щоб відновити сили.

З часом я знову повернувся до Збройних Сил України, де завдяки досвіду та вірності присязі дослужився до звання майора. Це був важливий етап мого життя — я знову відчув себе потрібним, зібрав навколо себе сильний колектив і виконував завдання на благо держави.

Та життя непередбачуване. Після звільнення зі ЗСУ я потрапив у середовище кримінального світу БРАУНІ. Це були непрості часи — навколо панували свої закони, інший порядок, інше бачення життя. Я навчився розуміти людей з темного боку суспільства, зрозумів, що не всі народжуються злочинцями — деякі просто не мали вибору. Проте з часом я усвідомив, що моє місце — не там.

Після виходу з кримінального світу я вирішив повернутись до служби державі та вступив до Державної Кримінально-Виконавчої Служби України. Тут я знайшов стабільність, повагу й справжній колектив. Під керівництвом генерала Андрія Вербицького та полковника Антона Кріна ми щодня стоїмо на сторожі закону, підтримуємо порядок і допомагаємо людям, які оступилися, знайти шлях назад.

Нині я — майор ДКВС, і з гордістю ношу форму, бо знаю: пройшов довгий шлях, щоб бути тим, ким є сьогодні.

Iгор Міллер

Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
323
Бали
123
Вітаю!
1.1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
1.6. У разі відхилення нову біографію ви можете подати лише через 24 годин після вердикту. Заборонено створювати нову тему, цим намагаючись заплутати перевіряючого. У разі порушення цього пункту, термін передачі може збільшуватися.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі