Розглянуто Макар Хомс/Dm rp clan/Non rp/Pomeha roboti ili rp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
92
Реакції
9
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Макар Хомс
2. Особистий нікнейм: Карина Павленко
3. Клан порушника: HOMS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: FURIA
5. Суть скарги: Короче весело час я сидел ждать что бы зайти поехал графити рисовать подъехал рисовать тип вылез и тулит рп? Оружие без рп отигровки и хомс клан в курсе что фурия рп клан. Но да увы правила для тех кто просто кому они нужны. Прошу наказать так перво дм рп клан второе помеха рп или работы так как я катался рисовал граффити и трете дм мирного игрока. Потому как он стоял афк я подъехал к граффити нарисовал а он тулит. Успел видео включить перед убийством.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
1683308701170.png

7. Дата порушення: 05.05.2023

Вкладення

• 1683308092509.png
    1683308092509.png
    457.6 Кб · Перегляди: 62
Останнє редагування:
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
Відігровка доставання зброї і перезарядка була. Відео обрізано або ввімнено із запізненням, не є доказом. Початок відео як у гравця летять кулі.

Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
92
Реакції
9
Бали
8
Відігровка доставання зброї і перезарядка була. Відео обрізано або ввімнено із запізненням, не є доказом. Початок відео як у гравця летять кулі.
Ладно за оружие ты стоял афк я подъехал ресую графити ты убиваешь зачем или за что? Я тебе не слова не сказал .

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Надайте відео/більше скрінів де видно з чого почалась конфліктна ситуація, даю вам на це 12 годин.

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
92
Реакції
9
Бали
8
Надайте відео/більше скрінів де видно з чого почалась конфліктна ситуація, даю вам на це 12 годин.
Я не успел больше видео записать так как не ожидал того что он начнет атаковать . И успел фрапс через кнопку открыть. А конфликта не было я графити рисовал .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі