Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
4. Суть скарги: Я рахую , що адміністратор максимально не компетентний і , що він не має займати таку високу посаду обгрунтую чому: Перше це некомпетентний розгляд скарги тик адміністратор відповів мені , що начебто в мене був вимкнений мікро але дивлячись відео можна помітити, що до того як гравец почав по мені стріляти я з ним не проводив ніяких взаємодій. Друге це коли данний адміністратор який би мав знати правила та бути уважним легковажить своєю посадою і псує настрій гравцям тим, що коли я приїхав на зліт гаража до друзів не збираючись ловити його взяв м4 в руки там почав просто АДшити дивлячись при цьому в підлогу він мене відкидує, а після того я йому пишу в репорт щоб він до мене тепнувся але він тепнувся і просто відправив забінджену фразу і втік але я не намагався оскаржити його рішення, а дізнатися який це пункт правила і все щоб надалі знати але адміністратор проігнорував мене і пішов займатися своїми справами
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.