Відмовлено Максима Дулю Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Арестович

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
66
Реакції
86
Бали
23
1. Максим Дуля
2. Роман Арестович
3. Адміністратор не компетентний в видачі покарання мене та мого друга відкинув за 2.1 2.8 правил вч Я визиваю цього адм та він мені питається доказать що це 2.8 це менше 5 людей нападу на вч але це 2.10
4. photo_2025-08-21_22-46-41.jpg
photo_2025-08-21_22-46-41.jpg

5. 21.08.25

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
254
Реакції
102
Бали
88
Вітаю. Шановний гравець
Вам було видано покарання а саме Порушення правил нападу на ВЧ 2.1, 2.8
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток:
якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
Зауважте! Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, тому закликаємо впевнитись у кількості 5 осіб на ВЧ, або нападати на територію у кількості 5 осіб, а не одноосібно.
Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору, іншими словами якщо на ВЧ знаходиться 4 гравці з неофіційної організації/без організації, і ще 1 гравець добігає із-за території, це буде вважатись порушенням, тому, що 5 гравців мають перетнути забор одночасно, за короткий термін часу.
2.8. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 30 хвилин
Якщо не згідні з моїм покаранням очікуйте відповіді від ГА\ЗГА
Приємної гри на UKRAINE GTA

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,627
Реакції
1,065
Бали
253
Вітаю
Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт:
Покарання видано вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі