Кирило Шило
Юрист
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 137
- Реакції
- 89
- Бали
- 33
- Нікнейм лідера/заступника: Максим Алмазов
- Особистий нікнейм: Мага Терехов
- Суть скарги: сьогодні я отримав догану за те що з дозволом Ст. Керівництва я поїхав в Дніпро лікувати НПУ, мені також повідомили про те що я отримав догану не тільки за це а ще і із-за того що встав на меньше ніж 10 хв. в АФК не по формі біля роздягальні, але повернувся не до стінки а впротилежну стінку, як раз в мене була хвороба, і коли я десь 3 - 4 рази із-за хвороби впав і на 5 - 6 метрів від точки афк встав то вони повважали що я під час зміни не працюю а гуляю, все останнє на доказах.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут - тайм коду нема, з 00:00 до 10:00 цікаве все, багато порушень ще поза описом в скарзі, Не цікаво - тут нічого такого нема, тільки розмова та сперечання про те що він не казав, я казав і т. д. з 3:20 починається, Без таймкодів - 1 хвилина іде ролик, все на фрапсі, в консолі написані минулі повідомлення в Фракційну рацію.
- Дата походження 29.05.24
Додаю від себе: Мені не кто не попереджав, не кто зі мною не розмовляє, накасячів, одразу догана - звільнення без попереджень, дуже суворе керівництво!!!