Розглянуто Максим Алмазов \\ догану не за що (злив персоналу)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Максим Алмазов
  2. Особистий нікнейм: Мага Терехов
  3. Суть скарги: сьогодні я отримав догану за те що з дозволом Ст. Керівництва я поїхав в Дніпро лікувати НПУ, мені також повідомили про те що я отримав догану не тільки за це а ще і із-за того що встав на меньше ніж 10 хв. в АФК не по формі біля роздягальні, але повернувся не до стінки а впротилежну стінку, як раз в мене була хвороба, і коли я десь 3 - 4 рази із-за хвороби впав і на 5 - 6 метрів від точки афк встав то вони повважали що я під час зміни не працюю а гуляю, все останнє на доказах.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут - тайм коду нема, з 00:00 до 10:00 цікаве все, багато порушень ще поза описом в скарзі, Не цікаво - тут нічого такого нема, тільки розмова та сперечання про те що він не казав, я казав і т. д. з 3:20 починається, Без таймкодів - 1 хвилина іде ролик, все на фрапсі, в консолі написані минулі повідомлення в Фракційну рацію.
  5. Дата походження 29.05.24

Додаю від себе: Мені не кто не попереджав, не кто зі мною не розмовляє, накасячів, одразу догана - звільнення без попереджень, дуже суворе керівництво!!!

Кіра Тейлор

ГС Держ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
1,593
Реакції
606
Бали
253
Вітаю, з приводу догани, покарання вам видано вірно, у вас на другому фрапсі в чаті так і написано що вам з Владиславом Агатовим дозволили їхати на лікування до НПУ м.Дніпра. Також гравець Назарій Алмазов [58073] отримає покарання в вигляді:
NonRP - /jail 15-60, також попередження за порушення правил лідерів, а саме:
3.9. Лідер/заступник зобов'язаний спілкуватись в грі виключно українською мовою;
Гравець Владислав Агатов отримає покарання в вигляді:

NonRP - /jail 15-60
Гравець Максим Алмазов отримає покарання в вигляді:
NonRP - /jail 15-60

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі