Зачинено Максим Алмазов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
307
Реакції
304
Бали
123
  1. Нікнейм лідера/заступника: Максим Алмазов
  2. Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністрація 03 серверу,
    Ми, особовий склад Збройних Сил України на 03 сервері, хочемо звернути вашу увагу на серйозні проблеми в керівництві нашим генералом Максимом Алмазовим. У зв'язку з цим, ми вимагаємо зняття його з посади.

Наш форум заповнений, але не повністю. Наприклад, система підвищення залишилася ще від старого генерала і не відповідає сучасним вимогам. Також некоректно заповнено розділ про територію військової частини — там досі використовується старий скріншот. У багатьох темах відсутні необхідні посилання, що ускладнює доступ до важливої інформації.

Генерал Алмазов не перевіряє форум належним чином. Є багато заявок від гравців, але він їх не переглядає, що створює значні затримки у вирішенні важливих питань. Він не забезпечує належну організацію та дисципліну в підрозділі, що призводить до хаосу та неефективності в роботі. Багато бійців не знають своїх завдань і обов'язків через відсутність чітких інструкцій.

Переважна більшість особового складу висловлює своє невдоволення керівництвом генерала. Це створює напружену атмосферу та знижує бойовий дух. Колектив втратив довіру до керівництва Максима Алмазова. Було проведено анонімне голосування серед особового складу, і за результатами голосування велика кількість бійців висловилася проти його керівництва.

Максим Алмазов не демонструє належного рівня компетентності та професіоналізму у виконанні своїх обов'язків, що негативно впливає на роботу всієї фракції. Він не здатен приймати важливі стратегічні рішення та неефективно керує ресурсами. Генерал Алмазов не підтримує достатнього рівня комунікації з особовим складом, що призводить до непорозумінь та поганої координації дій підрозділів. Багато людей залишають Збройні Сили України через його керівництво, і ще більше думають над тим, чи варто їм піти.

Ми вважаємо, що ці проблеми є достатньо серйозними, щоб вжити негайних заходів. Просимо адміністрацію розглянути наше звернення та прийняти рішення щодо зняття Максима Алмазова з посади генерала.

Дякуємо за увагу.

З повагою,
    Особовий склад Збройних Сил України

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Форум +
  5. Дата походження: 11.07.24

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
307
Реакції
304
Бали
123
p.s також хотілося додати, що всі не встигли проголосувати, бо наш генерал злякався бути знятим, тому ГС мене і тих, хто висловив свою власну думку, звільнив за втратою довіри, а також заблокував у дс ЗСУ.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
934
Бали
153
Вітаю, відповідаю на вашу скаргу:
1. Неактив - 07.07.2024 я взяв неактив до 12.07.2024 з причин хвороби. Та мене було доставлено у лікарню.
2. Ваше звільнення - Ви не обговорено з Адміністрацією зробили голосування у якому як ви написали "Вирішується судьба лідера" це рахується як спроба зливу.
3. Ваше блокування у дискорд ЗСУ - Вас було звільнено з фракції.
4. "Максим Алмазов не демонструє належного рівня компетентності та професіоналізму у виконанні своїх обов'язків" цікаво як за один день коли я був у грі ви змогли про це дізнатись?

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,517
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, відповідаю на вашу скаргу:
1. Неактив - 07.07.2024 я взяв неактив до 12.07.2024 з причин хвороби. Та мене було доставлено у лікарню.
2. Ваше звільнення - Ви не обговорено з Адміністрацією зробили голосування у якому як ви написали "Вирішується судьба лідера" це рахується як спроба зливу.
3. Ваше блокування у дискорд ЗСУ - Вас було звільнено з фракції.
4. "Максим Алмазов не демонструє належного рівня компетентності та професіоналізму у виконанні своїх обов'язків" цікаво як за один день коли я був у грі ви змогли про це дізнатись?
Лідер надав відповідь!
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі