Зачинено Максим Альварез

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Борецький

Шановний гравець
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
85
Реакції
35
Бали
31
1. Ваш нікнейм:71723
2. Нікнейм адміністратора:Максим Альварез
3. Суть скарги: Поперше, обман адмністрації від гравця який залив скаргу бо він навмисно провокував і коли залив скаргу то на свій голос він убрав звук і там не чути що він говорить у відповідь а вдруг він теж мене оскав ще все можливе так я не знімаю з себе вини мені справедливо видали покарання а вот і по Друге як це так що даний адміністратор розглядає докази видае якесь покарання якщо там взагалі не чути голос гравця який і подає ту скаргу як це так ???? може адмінстратор незнає правил що повинен бути повний відео доказ ? може адміністратор почув владу і йому без різниці кому видавати покарання ? чі то блат якісь ? і це вже не перший раз цей адміністратор ну можна сказати косяче ну це може вже пора чи зним поговорити повчити його правилам ч понизити його ну так щоб він зрозумів бо це просто жах. Дякую
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образи-в-массовій-формі-r-2107.390460/
5. Дата порушення:13.04.2026

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,373
Реакції
424
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Якщо у вас є відеодокази порушення від автора тої скарги ви можете сміло подавати скаргу на нього.
Навіть якщо там і були провокації то це ваша вина була що ви повелись на неї, наступного разу обходьте стороною та не конфліктуйте.
Очікуйте відповіді від ЗГА/ГА!

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,649
Реакції
1,088
Бали
253
Вітаю
На доказі не чутно вашого голосу
В такому випадку адміністрації не можу розсудити вірно. Подайте відкат там де вас чути також

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі