Відмовлено Максим Амбрамович // Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кайро Девіс

Куратор Івентів| Південна Україна♡
Старший Адміністратор
Реєстрування
13 Гру 2023
Дописи
184
Реакції
103
Бали
88
1.Нікнейм адміністратора: ЗГС Держ | Максим Абрамович
2.Особистий нікнейм: Максімка Флоренс
3. Суть скарги: Даний згс держ зняв мене, навіть не спробувавши поговорити зі мною та пояснити причину. Я був заступником лідера СБУ м. Київ, активно приділяв час посаді та гри, та сьогодні мене зняли по причині ''Неактив''. Для мене дана причина зняття не є коректною, так як я достатньо приділяв актив. Можливо даному ''згс держ.'' не подобалось що на деякий час я можу зняти форму та стати в ''АФК''. Але одразу знімати за таку причину, це не правильно... Зазвичай за це на перші рази могли видати попередження або догану, але мене одразу зняли. В любому випадку якщо він хотів мене зняти саме за це, то він повинен був саме так і написати причину зняття. З приводу активу, мій лідер ніколи не жалівся, тоді чому мене зняли саме по цій причині? Також питання саме до ГА/ЗГА, чому не знімуть даного адміністратора з посади за неактив? На мою думку даний адміністратор не є дуже активним, все чим він займається проводи стріми у ТТ з 2 глядачами, та можливо іноді проводить якісь обзвони, завжди все робить для державних організацій лише ГС, так як він дійсно хоче підняти держ установи. З моменту того як з посади ГС Держ зняли Данила Мозолевського та з посади ЗГС Держ зняли Миколу Чорновіла, державні організації дійсно упали, наразі дійсно прагне підняти це Вадим, але не Максим. Прошу адекватно розібратися в цій ситуації, та після того подивитись на роботу ЗГС Держ.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
5.Дата походження: 15.08.2024

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
На розгляді.

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
З Вами неодноразово проводили розмову як лідер та слідкуючий так і ГС та ЗГС. Після першої догани Ви не зробили висновки тому отримали другу і зняття з посади. А зняли Вас саме за Неодноразове порушення правил лідерів а саме статті 4.3. та безвідповідальність до своїх функціональних обовʼязків. Халатне відношення до зауважень слідкуючої адміністрації та лідера. Покарання видано вірно.
Що ЗГС Держ порушень не бачу, доказів неактиву також не помітив.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі