Розглянуто Максим Антонов | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
Нікнейм лідера: Максим Антонов

Особистий нікнейм: Кирилл Лоретті

Суть скарги:
1. Неправомірність дій у діскорді, та зловживання своїми правами у дс. У мене була знята роль Максимом Антоновим, коли я ще перебував у фракції.

2. На законодавчому рівні звільняти з посади органів МВС може на підставі положенні про "Кабінет міністрів" лише міністр МВС, або його заступник. Тим самим від нього самого є порушення вже 47, 48, 49 статей ККУ
P.s під час RolePlay процесу він (президент) керується ІС НПА, а не ООС правилами. Навіть якщо й ураховувати лідерські правила, то в теорії в нього не було причин мене звільняти.

3. Стаття 31 Конституції України. Чисто в теорії, якщо я й порушив, то на мене мали б відкрити кримінальну справу, але вона не була відкрита та доведена до суду, тим самим навіть якби від мене й було порушення, то я мав в ньому підозрюватися, але ніхто ніяк не має права стверджувати на моє правопорушення. (Презумпція невинуватості), Також даний термін зустрічається в статті 2, пункту 2 ККУ

4. Неправомірність указу президента №13 P.s я знаю, що указ був видалений але все ж таки хочу висказатись за це. У президента відповідно до чинного законодавства не має повноважень, щодо написання таких указів, тим паче про звільнення, або пониження. Немає НПА який керує правильність та права писання указу президента, крім окремих випадків передбачених в самому законі (До прикладу закон про "ДБР", в якому чітко прописано, що на посаду директора ДБР ставляться особи, лише після написання указу президента). Також хочу зауважити, що даний указ майже набрав чинність т.к. президент спеціально приїжджав до ГУСБ, щоб повідомити керівництво про даний указ, але керівництво не стало піддаватись незаконним провокаціям. Тим самим Максим Антонов майже порушив конкретно в даній ситуації 47 статтю ККУ. Доказ: тиць

Також прошу повернути мене на посаду Капітана!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць

Дата походження:04.12.2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
На розгляді !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі