Розглянуто Максим Аїмов / оскарження бану дс 1 серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора (в даному випадку теха): Максим Аїмов
2. Особистий нікнейм: Олександр Каліванов
3. Суть скарги: дуже жорстоке покарання у виді бану на діскорді першого серверу, більш подробніше у пункті 6
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1684138655032.png

5. Дата походження: 14.05.2023
6. Хронологічний порядок дій: спочатку появився тіпок (Raiz kilz#3326, теж отримав бан), почав вести себе абсолютно неадекватно, ми звісно не терпіли, почали огризатися вслід. Я зоспалу висрав фразу "Син псини", але на це є певна причина (1. Людина має аватарку пса. 2. Коли він перебував на сервері, він мав нікнейм "Пэс", тож логічно, якщо він представляє себе за пса, то рідня теж пси, але я навіть не це мав на увазі), ну потім всі хто огризався з ним
1684138752763.png

отримав мут на 30 хв, хтось не отримав, а мені за мій висер дали бан за правилом серверу.
1684139086406.png

Особисто я не бачу тут згадування рідні у поганому і взагалі ні в якому сенсі, лише прямий смисл (вище описав), ну але не вдуматися то покарання справедливе.
Чого хочу я? Я хочу зменшення покарання (хоча б з бану на мут десь 3-7 днів), хто з адміністрації буде переглядати мою скаргу, можете подивитися сам чат у діскорді, все проісходило в каналі "спілкування."

Сподіваюся на адеватну реакцію, ваш Каліван?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі