Відмовлено Максим Бенз/Артем Париж/скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LilSmoker1

Отаман
Реєстрування
17 Лип 2026
Дописи
16
Реакції
26
Бали
12
Нікнейм гравця: Артем Париж Особистий нікнейм: Максим АнасовСуть скарги: Порушення правил держ. організацій (NonRP Держ), перебування сторонньої особи без форми під час процесуальних дій, MG (обговорення OOC-правил в голосовий/текстовий чат без відігровки), погрози варном та провокація на вихід з гри (Off from RP). Докази (відео):
Таймкоди:

• 00:00:32 — Погрози покараннями в OOC / Провокація на вихід з гри («хоч ливав»).
  • 00:01:06 — Погрози закинути кляп та невідповідна поведінка держслужбовця.
  • 00:01:56 — Перехід на OOC-обговорення під час допиту (MG).
  • також перед тим як мене привезли в нпу мене оскорбляли що я поїду в обезянник як обезяна якщо не вірите запросіть у нього відео або в Артема парижа або в максима бенза

Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
48
Реакції
10
Бали
362
Нікнейм гравця: Артем Париж Особистий нікнейм: Максим АнасовСуть скарги: Порушення правил держ. організацій (NonRP Держ), перебування сторонньої особи без форми під час процесуальних дій, MG (обговорення OOC-правил в голосовий/текстовий чат без відігровки), погрози варном та провокація на вихід з гри (Off from RP). Докази (відео):
Таймкоди:

• 00:00:32 — Погрози покараннями в OOC / Провокація на вихід з гри («хоч ливав»).
  • 00:01:06 — Погрози закинути кляп та невідповідна поведінка держслужбовця.
  • 00:01:56 — Перехід на OOC-обговорення під час допиту (MG).
  • також перед тим як мене привезли в нпу мене оскорбляли що я поїду в обезянник як обезяна якщо не вірите запросіть у нього відео або в Артема парижа або в максима бенза
Прошу помітити як даний гравець неодноразово робив НРП дії, а також казав OOC інформацію в IC чат

Віталій Буревій

ЗГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
134
Реакції
120
Бали
244
Вітаю!
Скарга подана не по формі:

1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:
2. Ваш нікнейм та ID:
3. Суть скарги:
4. Докази порушення (скріншот/відео):
5. Дата та тайм-код порушення:

Переподайте скаргу по формі

ВІДМОВЛЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі