Зачинено Максим Братьев,Максим Громов,Саша Римар DM in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
26
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Максим Братьев,Максим Громов,Саша Римар
2. Особистий нікнейм: Віктор Палійчук
3. Клан порушника: Devils
: 4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Toxic
5. Суть скарги: Я після контейнерів їхав на заправку щоб заправити автівку,вони мене підрізали,потім щось сказали але я не почув тому що в мене залагало(на фрапсі видно що в мене маленький фпс) .Вони мене протаранили пару разів,коли я заїхав на заправку вони відкрили по мені вогонь,коли вони підійшли до автівки сказали опустити вікно,я виліз з автівки накинув ремку на неї. Коли я сів у автівку вони відкрили по мені вогонь на моє ураження. Ці гравці намагаються обманути адміністрацію, адже якщо б я дійсно тікав від перестрілки у зелену зону, то вони би продовжили вести по мені вогонь. А як видно на моїй відеофіксації, цього не було. Вони відкрили по мені вогонь лише після того, як прчали вести зі мною діалог, я відремонтував автівку і почав у неї сідати. Також хочу зазначити, що гравці самі зізналися, шо від них було дб.
6. Особисті докази (скриншот/відео): 7. Дата порушення: 03.07.2023

Останнє редагування:

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
Нехай надасть повний фрапс всієї ситуації,нажаль в мене немає откату.
Ми його попросили відкрити вікно,він проігнорував наше прохання,після чого по ньому був відкритий вогонь+він уїхав в ЗЗ

Саша Римар

Активний
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
50
Реакції
57
Бали
23
Тебе зупиняли та неодноразово просили упустити вікна, після чого був відкритий вогонь по авто(на відео видно, що машина димить), ти чомусь вирішив уйти в зз, за що був вбитий. Надай повний відеозапис будь ласка.

Максим Громов

Активний
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
64
Реакції
61
Бали
21
Хай ця особа дасть повний фрапс. Так як він пішов з перестрілки, ми його попросили 10 разів щоб він відкрив вікно, йому було все одно, ми його почали таранити, і по ньому стріляти, він пішов у зз,робимо висновок, ухід від рп ситуації.

Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
26
Бали
21
Нехай надасть повний фрапс всієї ситуації,нажаль в мене немає откату.
Ми його попросили відкрити вікно,він проігнорував наше прохання,після чого по ньому був відкритий вогонь+він уїхав в ЗЗ
Ви відкрили вогонь коли я вже був у зз. В мене теж немає повного фрапсу тому що я не вспіваю натискати зразу 10 клавіш щоб його включити

Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
26
Бали
21
Тебе зупиняли та неодноразово просили упустити вікна, після чого був відкритий вогонь по авто(на відео видно, що машина димить), ти чомусь вирішив уйти в зз, за що був вбитий. Надай повний відеозапис будь ласка.
Я написав що в мене залагала коли ви щось казали,я на це не звернув уваги і поїхав а ви дальше DBшили мене

Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
26
Бали
21
Хай ця особа дасть повний фрапс. Так як він пішов з перестрілки, ми його попросили 10 разів щоб він відкрив вікно, йому було все одно, ми його почали таранити, і по ньому стріляти, він пішов у зз,робимо висновок, ухід від рп ситуації.
Ви відкрили по мені вогонь коли я був на заправці. І я написав що в мене залагало коли ви щось казали + я ще з другом розмовляв по телефоні і взагалі нічого чути не було.

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
Ви відкрили вогонь коли я вже був у зз. В мене теж немає повного фрапсу тому що я не вспіваю натискати зразу 10 клавіш щоб його включити
Ми відкрили вогонь коли ти ще їхав по дорозі,і які 10 клавіш,в мене така програма як і в тебе),там робиться відкат за допомогою трьох клавіш

Максим Братьєв

На пенсии
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
342
Реакції
437
Бали
83
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
26
Бали
21

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
Беру вашу скаргу на розгляд.

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Надайте повний фрапс з чого саме почалася ситуація.
Даю вам на це 12 годин.

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Недостатньо доказів, можливо була провокація з вашого боку.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі